Rica ederim10 LT komili sıvı yağ aldım konu sahibine ve yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim.
Kral internet sitesinden üye ol , mail çok geç düşüyor. Telefon numarana geliyor SMS ile hemen halledersin.yeni hesap açamıyorum maile kod gönderdik diyolar ama gelen yok
2 farklı mailde denedim
https://www.pazarama.com/kinetix-togy-antrasit-sirt-cantasi-p-8684010771949 şundan çektim bi tane. Teşekkürler paylaşım için.sırt çantası alacağım ben geçiyor bilginiz olsun
Telefon numarasi ile bilgisayardan üye olunArkadaşlar geçersiz diyor hiç alışveriş yapmamama rağmen yeni hesap kodu da gelmiyor.Bunlarda bir işi beceremiyor
gmaile de gelmiyor sitenin sistemi dandik tel giroutlook hesabıma mail gelmiyor nefret ediyorum microsoftun mail sisteminden üye olamadım
Benimde gerçekleşti de acaba yine gelirmiARKADAŞLAR PAZARAMA MÜŞTERİ HİZMETLERİ İLE YAPTIĞIM GÖRÜŞME SONUCU BANA ŞUNLAR AKTARILDI:
MERHABA200 ARDINDAN 150 OLAN KUPON KODU NUN AN İTİBARİYLE MAXİMUM KULLANIM SAYISINA ULAŞILMIŞTIR BU YÜZDEN SİPARİŞİNİZ İPTAL EDİLDİ OLARAK BANA CEVAP VERİLDİ VE PARA İADESİ GERÇEKLEŞTİ
Alıntıyı görüntüle
BİLGİNİZE SUNARIM
neden silin diSilindi