Pazarama plus almaya değer mi

Uzun Vs hayri

80+ Silver
Reaksiyon skoru
585
Pazarama plus alınca 150 TL'lik indirim kodu geliyor plus a özel ve deneme sürümü sadece 1 TL sizce almaya değer mi

Sormanıza bile gerek yok hocam. 1₺ yapın geçin. İptal edip yenilemezsiniz sonra. Bir alışveriş fırsatı falan da denkgelebilir bu sırada :)

1tl ile başka ne yapılabilirki zaten

150 TL ile avantajı iyi , Kurtuluş günü, Artemis gibi marslinin yazarı Andy weir in kitaplarını aldım. En uygun oradaydı

Sormanıza bile gerek yok hocam. 1₺ yapın geçin. İptal edip yenilemezsiniz sonra. Bir alışveriş fırsatı falan da denkgelebilir bu sırada :)
Doğru hocam da yinede bir sorayım dedim
Post automatically merged:

Ben 1 alışveriş yapıp iptal edicektim zaten

Pazaramaya güvenebilirmiyim TC kimlik istiyor üyelik için

e hocam bunun mantığa uymayan bir yeri yokki gökten gelen 149 tl daha ne ister ki bir insan
Üye olmak için adres bilgisi GSM ve TC istiyor

Pazaramaya güvenebilirmiyim TC kimlik istiyor üyelik için

Üye olmak için adres bilgisi GSM ve TC istiyor
iş bankasının uygulaması diye biliyorum

iş bankasının uygulaması diye biliyorum
Ozmaan alıyom üyeliği 150 liralık kodla herhangi bir şey ile değerlendirip 149 lirayı cebe indirdikten sonra üyeliği iptal edeyim

Acaba farklı GSM den aynı TC ile farklı hesaplar açıp 149 lirayı cebe indirebiliyozmu örnek: bu işlemi yaptıktan sonra başka GSM ile aynı TC olacak şekilde yaparsak 298 lirayı cebe indirebilir miyiz toplamda

Ozmaan alıyom üyeliği 150 liralık kodla herhangi bir şey ile değerlendirip 149 lirayı cebe indirdikten sonra üyeliği iptal edeyim

Acaba farklı GSM den aynı TC ile farklı hesaplar açıp 149 lirayı cebe indirebiliyozmu örnek: bu işlemi yaptıktan sonra başka GSM ile aynı TC olacak şekilde yaparsak 298 lirayı cebe indirebilir miyiz toplamda
aynı tc olduğu için vereceğini sanmıyorum uygulama güvenilir iş bankasının iştirakı

aynı tc olduğu için vereceğini sanmıyorum uygulama güvenilir iş bankasının iştirakı
yalnız benim hesabta hiç para Yok hepsini play kod yapmıstım şuan 0 TL play kod ile ödeme yapılmıyor mu

Sadece nays ve papara hesabı var

Son düzenleme:
Geri