Neler Yeni

Pazardan pazara cs 2 gta 5 oynayacak adam için sistem önerisi

Ps4cü35

80+ Bronze
Çoklu Konu, Spam
Selamlar Ekran kartı Nvidia olsun 3-4 yıl ömrü olsun Fiyat performans olsun kaliteli olsun iyi günler iyi forumlar
Önceliğim AM5 Yani DDR5 olması
İşlemci Amd
Ekran kartı Nvidia

Shourd

80+ Gold
Selamlar Ekran kartı Nvidia olsun 3-4 yıl ömrü olsun Fiyat performans olsun kaliteli olsun iyi günler iyi forumlar
Önceliğim AM5 Yani DDR5 olması
İşlemci Amd
Ekran kartı Nvidia
bütçeniz nedir maksimum ve sadece kasa mı

Ps4cü35

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
RX 7800Xt ekran kartı 4070S den iyi mi kötü mü
Mesaj otomatik birleştirildi:

IMG_8972.png
Kendi aklımca şöyle bir sistem yaptım sence iyi mi

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Uğur Çam
RX 7800Xt ekran kartı 4070S den iyi mi kötü mü

Alıntıyı görüntüleKendi aklımca şöyle bir sistem yaptım sence iyi mi
Hocam bi tık aşşağı bi kart 4070 süpere göre ama bu fiyatta hazır sistem olarak çok iyi kasa. Kullanılan parçalarda kaliteli. 4070 süper ben de seviyorum ama şahsen attığım sistemi alırdım o bütçeye. Yaptığınız sistem bence pahalı hocam. Daha bilgili arkadaşlar yardımcı olurlar elbet

Bu arada arada 15 bin fark var. Maks 10 fps fark eder. Eğer illa nvidia diyorsanız kendiniz bilirsiniz

Ps4cü35

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bi tık aşşağı bi kart 4070 süpere göre ama bu fiyatta hazır sistem olarak çok iyi kasa. Kullanılan parçalarda kaliteli. 4070 süper ben de seviyorum ama şahsen attığım sistemi alırdım o bütçeye. Yaptığınız sistem bence pahalı hocam. Daha bilgili arkadaşlar yardımcı olurlar elbet

Bu arada arada 15 bin fark var. Maks 10 fps fark eder. Eğer illa nvidia diyorsanız kendiniz bilirsiniz
Yaptığım sistem niye pahalı peki farkındayım senin attığın daha iyi.

Arada baya fiyat farkı var ve Senin attığın sistem daha iyi gibi fakat aklıma takılan AMD ekran kartları sorun çıkarmaz değil mi ?

Yaptığım sistem niye pahalı peki farkındayım senin attığın daha iyi.

Arada baya fiyat farkı var ve Senin attığın sistem daha iyi gibi fakat aklıma takılan AMD ekran kartları sorun çıkarmaz değil mi ?
Zaten 11.11 i bekleyeceğim gene de şuanda fikrim bu attığın sistem yönünde eğer olmazsa bu attığını alayım ama gene de amd ekran kartı kafamda soru işareti bırakıyor daha önce forumda bazı arkadaşlarla tartışmıştık tekrar sormak isterim. @Ayliz

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Uğur Çam
Hocam pazardan pazara oynayacakmışsınız. Bence o kadar çıkmaya gerek yok. Çıksanız bile çok mantıksız geldi bana 10 fps için 15 bin tl fark vermeniz. O paraya ekipmanlarınızı halledersiniz. Şahsen ben öyle yapardım. AMD eskisi gibi değil artık sorun çıkmaz kolay kolay. Binde bir o da her üretici için geçerli.

Bir de bu attığım sistem sınırlı sayıda. Yarın bir bakmışsınız sistem satıştan kalmış olabilir. 10 stok gösteriyor.

Bu attığım sistem üzerinde de yükseltme yapabilirsiniz. Mesela ssd daha kaliteli olabilir ama bence gerek yok. Ramler 32 gb a yükseltilebilir.

Ps4cü35

80+ Bronze
Hocam pazardan pazara oynayacakmışsınız. Bence o kadar çıkmaya gerek yok. Çıksanız bile çok mantıksız geldi bana 10 fps için 15 bin tl fark vermeniz. O paraya ekipmanlarınızı halledersiniz. Şahsen ben öyle yapardım. AMD eskisi gibi değil artık sorun çıkmaz kolay kolay. Binde bir o da her üretici için geçerli.

Bir de bu attığım sistem sınırlı sayıda. Yarın bir bakmışsınız sistem satıştan kalmış olabilir. 10 stok gösteriyor.
Evet ben zaten ekipmanları hesaba katarak söyledim o bütçeyi 15.500₺ tutuyor monitör mouse klavye Kulaklığım Apple kulaklığı Hoparlör de Talon bilgisayarın sattığı f/p den alıp halledeceğim

Bu attığım sistem üzerinde de yükseltme yapabilirsiniz. Mesela ssd daha kaliteli olabilir ama bence gerek yok. Ramler 32 gb a yükseltilebilir.
Kalkarsa kader kısmet sıkıntı yok Kasım ayını her hali kârda bekleyeceğim masa kestiriyorum çünkü

Ramleri gskıll yapıp 39K gözüyle bakıyordum zaten attığın soğutucu da yeterli yani sistem güzel evet benim attığımdan kat kat iyi 15 fps e 10k vermek enayilik olur.

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Uğur Çam
Hocam şunu da söyleyeyim. Ben attığım itopyadaki sisteme benzer bi sistem topladım. Parçaları biraz daha kaliteli seçtim teker teker kendim topladım. Bana 44.500 TL ye mâl oldu. Keşke geriye dönsem de o sistemi toplamayıp bu sistemi alsaymışım😆 Kendi sistemimi gömmek gibi olmasın kaliteli parçalardan oluşur kendisi😅😅

Ps4cü35

80+ Bronze
Hocam şunu da söyleyeyim. Ben attığım itopyadaki sisteme benzer bi sistem topladım. Parçaları biraz daha kaliteli seçtim teker teker kendim topladım. Bana 44.500 TL ye mâl oldu. Keşke geriye dönsem de o sistemi toplamayıp bu sistemi alsaymışım😆 Kendi sistemimi gömmek gibi olmasın kaliteli parçalardan oluşur kendisi😅😅
Var mı resimleri veya oyun performansı görsem cok iyi olur.

36.000₺ ye Rtx 4070S koymuştu vatan ben bu sistemi aldıktan sonra tekrar koyarlarsa onu zor da kalırım o yüzden kasımı beklemekte fayda var

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Uğur Çam
Var mı resimleri veya oyun performansı görsem cok iyi olur.

36.000₺ ye Rtx 4070S koymuştu vatan ben bu sistemi aldıktan sonra tekrar koyarlarsa onu zor da kalırım o yüzden kasımı beklemekte fayda var
Hocam daha fotoğrafları yok elimde. Parçalar daha gelmedi son 2 parçam kaldı. Siparişte onlar da. İstersen farklı olan parçaların linklerini gönderirim

Top Bottom