PBO ayarı hakkında destek

Layhton

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
124
Merhaba yeni bir hazır sistem aldım ve psu Eşşek james olduğu için pbo ayarı yapmaya çekiniyorum. Klasik 200e -30 vermeyi planlıyodum. Bu psu overclock da bana sıkıntı çıkarırmı hiç o topa girmesem mi ne dersiniz?

Sistemin yetersizmi kaliyor?
Neden yapmak istiyosun?

Pc parcalarini tam sole ona gore yardimxi olalim dostum :)

He bana kalirsa essekle xmp acarken bike suphelenbilirsin :d

Merhaba yeni bir hazır sistem aldım ve psu Eşşek james olduğu için pbo ayarı yapmaya çekiniyorum. Klasik 200e -30 vermeyi planlıyodum. Bu psu overclock da bana sıkıntı çıkarırmı hiç o topa girmesem mi ne dersiniz?
yok bende - 30 kulanıyom

Sistemin yetersizmi kaliyor?
Neden yapmak istiyosun?

Pc parcalarini tam sole ona gore yardimxi olalim dostum :)

He bana kalirsa essekle xmp acarken bike suphelenbilirsin :d
sistem imzamda ki gibi 7500f e overclock yapıp daha iyi performans almak istiyorum sebebi bu

ek olarak forumda herkes markanın adını duyunca konuda kaçıyo ama kimse bana neden bu kadar kötü olduğunu aççıklamadı. Yani en azından akım korumalı kablo alsam hiç mi kurtarmaz? 5-6 ay sonra değişebilirim de madem bu kadar kötü leş berbat bunu niye hazır sisteme koyup beni forceluyolar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok bende - 30 kulanıyom
senin psu ne knk

yazıyo imzada ama ben oc gerek bulmadım uv de zaten voltajın düşmesine yarıyo sağlam bi 850 var

sistem imzamda ki gibi 7500f e overclock yapıp daha iyi performans almak istiyorum sebebi bu

ek olarak forumda herkes markanın adını duyunca konuda kaçıyo ama kimse bana neden bu kadar kötü olduğunu aççıklamadı. Yani en azından akım korumalı kablo alsam hiç mi kurtarmaz? 5-6 ay sonra değişebilirim de madem bu kadar kötü leş berbat bunu niye hazır sisteme koyup beni forceluyolar

senin psu ne knk
Gel bi ilk olayim psu larda sertifikalar var.
Temelde bazi onemliler ve ekstra olanlar mevcut.

Onemlileri.mesela fazla akim az akim vs gibi korumalar.

Sertifikalarda bunlar hakkinda korumalar olur.

ESsekin sertifikasina bakmadim ama bildigim madariyla bunda onemliler haric ekstra sertifikalar yok.

Onun disinda cok fazla insanin essegi yuzunden bozilmalar meydana geliyor buda sertifikasinda onemliler olsada o onemlilerinde pek iyi olmayabilecegi aklimiza geliyor.

Elektrik muhendisi degilim
Ama kapasitorler vs derken muhtemelen akim.ve volgse koruma algilama ve yonetme birimleri kalotesizdir.

Kolay gelsin mikasa.

senin psu ne knk
Ek olarak bir ornek vereyim.
Anakartindaki bios herseyi ayarlar voltageler vs de dahil.

Yanlis voltage degerleri verdigni kafayi yesigni varsayalim.

Bole bir durumda psunun teokisi ne olacak :d
Yada prizinden fazla akim gecerse tam tersi az akim gecerse?

turkiye gibi herseyin dengesiz ve rastgele olsugu biyerde kumar gibi bi marka.

Son düzenleme:
Gel bi ilk olayim psu larda sertifikalar var.
Temelde bazi onemliler ve ekstra olanlar mevcut.

Onemlileri.mesela fazla akim az akim vs gibi korumalar.

Sertifikalarda bunlar hakkinda korumalar olur.

ESsekin sertifikasina bakmadim ama bildigim madariyla bunda onemliler haric ekstra sertifikalar yok.

Onun disinda cok fazla insanin essegi yuzunden bozilmalar meydana geliyor buda sertifikasinda onemliler olsada o onemlilerinde pek iyi olmayabilecegi aklimiza geliyor.

Elektrik muhendisi degilim
Ama kapasitorler vs derken muhtemelen akim.ve volgse koruma algilama ve yonetme birimleri kalotesizdir.

Kolay gelsin mikasa.

Ek olarak bir ornek vereyim.
Anakartindaki bios herseyi ayarlar voltageler vs de dahil.

Yanlis voltage degerleri verdigni kafayi yesigni varsayalim.

Bole bir durumda psunun teokisi ne olacak :d
Yada prizinden fazla akim gecerse tam tersi az akim gecerse?

turkiye gibi herseyin dengesiz ve rastgele olsugu biyerde kumar gibi bi marka.
önerin ne olur yani en azından 5-6 ay götürse benide değişirim diyodum. ulan şaka gibi ya çok pis daraldım canım sıkıldı

saol bu arada ilgilendiğin için brom

önerin ne olur yani en azından 5-6 ay götürse benide değişirim diyodum. ulan şaka gibi ya çok pis daraldım canım sıkıldı

saol bu arada ilgilendiğin için brom
Valla psu kasa onerisi isteyenlere msi mag 121a oneriyotum ama kasan var sadece lsu olarak ne onerbilirim bilmiyorum bikac ay idare et para biriktir.

Forumlarada kac watt lazimsa forum ac oneri iste.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,151
Üyeler
183,392
Son üye
SxlentS
Geri