Neler Yeni

Pc açık ama ekran gelmiyor klavye mouse çalışmıyor

aquirox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Berkay
Merhabalar dün gece bilgisayarım sorunsuz bir şekilde çalışıyordu ve işim bittiğinde kapattım. Sabah açmayı denediğimde kasada güç olduğunu ama ekranın gelmediğini gördüm. Monitör ile bir sorun olduğunu düşünüp başka kablo ile TV'ye taktım fakat orda da bir görüntü alamadım. Ardından ilk başta rami çıkarıp taktım olmadı yerini değiştirdim olmadı ekran kartını çıkarıp taktım fakat yine görüntü gelmiyor. Tahmini 6 saat önce görüntü gelen bir pc nasıl olur da şimdi görüntü veremiyor anlamıyorum. Yardım edecek var mı

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
ekran kartında bir sorun olabilir mi hocam?

Alperenko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Alperen safa zengin
Merhabalar dün gece bilgisayarım sorunsuz bir şekilde çalışıyordu ve işim bittiğinde kapattım. Sabah açmayı denediğimde kasada güç olduğunu ama ekranın gelmediğini gördüm. Monitör ile bir sorun olduğunu düşünüp başka kablo ile TV'ye taktım fakat orda da bir görüntü alamadım. Ardından ilk başta rami çıkarıp taktım olmadı yerini değiştirdim olmadı ekran kartını çıkarıp taktım fakat yine görüntü gelmiyor. Tahmini 6 saat önce görüntü gelen bir pc nasıl olur da şimdi görüntü veremiyor anlamıyorum. Yardım edecek var mı
Benimde laptop aynısını yaptı servise yolladım garantisi varsa sizde yollayın

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
hocam durup dururken bir sorun olacağını düşünmüyorum da sabitledigim vidası gevşemiş ondan olabilir mi
kartı çıkartıp takmayı dene istersen. veya değiştirmediysen kabloyu da değiştirebilirsin.

aquirox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Berkay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kartı çıkartıp takmayı dene istersen. veya değiştirmediysen kabloyu da değiştirebilirsin.
hocam kabloyu değiştirdim ve tvye bağladım ama sonuç değişmedi 6 saatte ne olmuş olabilir ki diye düşünüp duruyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benimde laptop aynısını yaptı servise yolladım garantisi varsa sizde yollayın
garantisi yok hocam

Top Bottom