psu modelin nedir ?PC açıkken gene gitti elektrik 4. Falan olması lazım bu bir şey olmuş mudur?
UPS almanı öneririm. böylelikle elektrik giderse sakince bilgisayarını kapatabilirsin.PC açıkken gene gitti elektrik 4. Falan olması lazım bu bir şey olmuş mudur?
kanka bişey olmazla geçilmemesi lazım pc si yananlar varKorkmayın abi bu kadar sorun olmaz. Size kim nasıl bir masal anlatıyor bilmiyorum.
Gamegaraj PSUpsu modelin nedir ?
usp nedir bilgi verir misiniz?UPS almanı öneririm. böylelikle elektrik giderse sakince bilgisayarını kapatabilirsin.
Çok fazla elektrik kesilen bir muhitteyseniz, UPS almanızı öneririm.
Hocam UPS nedir bana lazım olabilir, açıklar mısınız ?UPS almanı öneririm. böylelikle elektrik giderse sakince bilgisayarını kapatabilirsin.
Çok kaliteli değil fakat bişey olmamıştır tahminen.Gamegaraj PSU
Gamegaraj PSU
Mesaj otomatik birleştirildi:
usp nedir bilgi verir misiniz?
En Ucuz Kesintisiz Güç Kaynak (UPS) Ürünleri (hepsiburada.com)Hocam UPS nedir bana lazım olabilir, açıklar mısınız ?
UPS, elektrik kesintisi anında otomatik olarak devreye girer ve bilgisayarı kapatmanız için size 2 3 dakika zaman verir diye biliyorum.Hocam UPS nedir bana lazım olabilir, açıklar mısınız ?
Teşekkürler.UPS, elektrik kesintisi anında otomatik olarak devreye girer ve bilgisayarı kapatmanız için size 2 3 dakika zaman verir diye biliyorum.
Gamegaraj PSU
Mesaj otomatik birleştirildi:
usp nedir bilgi verir misiniz?
Kesintisiz güç kaynağı. Sistemini güç dalgalanmalardan korur. Elektirk gitse bile sistemin ortalama 5 dakika çalışır. Asla sistemin zarar göremez.Hocam UPS nedir bana lazım olabilir, açıklar mısınız ?