monitörünle ilgili bir sorun olabilir mi başka monitörle denedin miPc de takılırken aniden ekran gitti tekrar açmaya çalıştım da ekranda sinyal yok güç tasarrufu yazısı çıkıyor bütün kablolar takılı ve bütün fanlar dönüyor çözümünü bilen yazarsa çok sevinirim![]()
Denemedim bi deneyelim )monitörünle ilgili bir sorun olabilir mi başka monitörle denedin
Ama klavye ve fareyede güç gitmiyor internette biraz araştırdım ram lere toz kaçınca oluyor gibi sizce sorunumu çözer mi şuan ev değilim deneyemiyorum .monitörünle ilgili bir sorun olabilir mi başka monitörle denedin mi
o kadar bilgim yok hocam ama sanmıyorum başka bir problem olabilirAma klavye ve fareyede güç gitmiyor internette biraz araştırdım ram lere toz kaçınca oluyor gibi sizce sorunumu çözer mi şuan ev değilim deneyemiyorum .
Monitörden kaynaklı bir sorunmuş fişlerini söküp takdim düzeldi reiso kadar bilgim yok hocam ama sanmıyorum başka bir problem olabilir