klavyeye mouse a isik geliyormuSıvı soğutma taktım pc açılıyo ekrana görüntü gelmiyo ramleri sildim Bios pili değiştim neden olabilir
Evtklavyeye mouse a isik geliyormu
Evt klavye gelmiyo amaklavyeye mouse a isik geliyormu
goruntu kablosunu çıkarıp onboard baglamadin degilmi yanlislikla ekran kartı yerine ? ramleri çıkarıp tek tek denermisin bide. islemciyi cikarip yada oynatmadiysan bisey olmamasi lazim amaMouse geliyo ama tıklamadığımda sönüyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evt
Evt klavye gelmiyo ama
Bağlamadım ama bağlasam ne olur acabagoruntu kablosunu çıkarıp onboard baglamadin degilmi yanlislikla ekran kartı yerine ? ramleri çıkarıp tek tek denermisin bide. islemciyi cikarip yada oynatmadiysan bisey olmamasi lazim ama
goruntu gelmez ekran kartına takmazsanBağlamadım ama bağlasam ne olur acaba
hangi fiş priz ise dene de sanmiyorum görüntü gelmeme sebebi çoğu seyden olabilir islemciyi ariza yaptirirsan islemci yuzundende goruntu gelmez sebebini cozmen lazim deneyerekDeniyom tekrar
Fişle ilgili olabilir mi
Fişi değişeyim mi
İşlemciyi ellemedim amahangi fiş priz ise dene de sanmiyorum görüntü gelmeme sebebi çoğu seyden olabilir islemciyi ariza yaptirirsan islemci yuzundende goruntu gelmez sebebini cozmen lazim deneyerek
Önceden de oldu biraz bekledim düzeldiİşlemciyi ellemedim ama
OlmadıBios pilini çıkar tak
Kablo muekran kartı pinlerini çıkarıp takıp denesene ben öyle çözmüştüm
Ekran kartı kablosu muekran kartı pinlerini çıkarıp takıp denesene ben öyle çözmüştüm