CRØXY
80+ Silver
Dahası
Sıvı soğutma taktım pc açılıyo ekrana görüntü gelmiyo ramleri sildim Bios pili değiştim neden olabilir
klavyeye mouse a isik geliyormuSıvı soğutma taktım pc açılıyo ekrana görüntü gelmiyo ramleri sildim Bios pili değiştim neden olabilir
goruntu kablosunu çıkarıp onboard baglamadin degilmi yanlislikla ekran kartı yerine ? ramleri çıkarıp tek tek denermisin bide. islemciyi cikarip yada oynatmadiysan bisey olmamasi lazim amaMouse geliyo ama tıklamadığımda sönüyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evt
Evt klavye gelmiyo ama
Bağlamadım ama bağlasam ne olur acabagoruntu kablosunu çıkarıp onboard baglamadin degilmi yanlislikla ekran kartı yerine ? ramleri çıkarıp tek tek denermisin bide. islemciyi cikarip yada oynatmadiysan bisey olmamasi lazim ama
goruntu gelmez ekran kartına takmazsanBağlamadım ama bağlasam ne olur acaba
hangi fiş priz ise dene de sanmiyorum görüntü gelmeme sebebi çoğu seyden olabilir islemciyi ariza yaptirirsan islemci yuzundende goruntu gelmez sebebini cozmen lazim deneyerekDeniyom tekrar
Fişle ilgili olabilir mi
Fişi değişeyim mi
İşlemciyi ellemedim amahangi fiş priz ise dene de sanmiyorum görüntü gelmeme sebebi çoğu seyden olabilir islemciyi ariza yaptirirsan islemci yuzundende goruntu gelmez sebebini cozmen lazim deneyerek
Önceden de oldu biraz bekledim düzeldiİşlemciyi ellemedim ama