Neler Yeni

PC açılıyor ama monitöre hiç bişey gelmiyor

halilgns

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
GanalıV2
Merhaba dostlarım dediğim gibi PC açılıyor ama monitöre hiç bişey gelmiyor siyah ekran yani dün sabahleyin giriyorum sorun yoktu ama arkadaşa SSD verdim sonra olmadı geldim PC ye taktım ilk açma tuşuna bastığımda açılıp kapanıyodu sonra fişi çektim geri taktım sadece açıldı ekran kartını söktüm taktım ramleride ve bios uda ama düzelmedi bide SSD yı söktüm sonuç yine aynıydı

.YUNUS.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
YUNUS
Merhaba dostlarım dediğim gibi PC açılıyor ama monitöre hiç bişey gelmiyor siyah ekran yani dün sabahleyin giriyorum sorun yoktu ama arkadaşa SSD verdim sonra olmadı geldim PC ye taktım ilk açma tuşuna bastığımda açılıp kapanıyodu sonra fişi çektim geri taktım sadece açıldı ekran kartını söktüm taktım ramleride ve bios uda ama düzelmedi bide SSD yı söktüm sonuç yine aynıydı
Dostum Tek Ram tak Oyle bi dene Birde Anakart ta Herhangi bir Işık Yaniyormu ?

halilgns

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
GanalıV2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum Tek Ram tak Oyle bi dene Birde Anakart ta Herhangi bir Işık Yaniyormu ?
Yani kral b450m MSI anakart var ışık yok ramleri de 2 kez tak çıkar yaptım yine no Signal diyo

.YUNUS.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
YUNUS
Yani kral b450m MSI anakart var ışık yok ramleri de 2 kez tak çıkar yaptım yine no Signal diyo
Aynisi bana oldu. baya ugrastim acilmadi Sonra Bios pilini çikarttim 10 dk sonra taktim Calisti pc. sende dene Belki Pil tamamen bitmişte olabilir yeni pil dene

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,700
Üyeler
170,237
Son üye
poncikbiruye
Top Bottom