Yardım PC açılıyor sartel attı

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
6,794
Öncelikle sa

Bugün 30-40dk PC oynadıktan sonra prizler gitti elektrikler (ampul )yanıyordu ama sonra sartel atmış açtık sonra PSU yu açar açmaz yine gitti
Sorun neyde olabilir ?
Ekran kartını yeni aldım rx460 önceki kartım r7 370 di , PSU dan kaynaklı olabilir mi?

PSU : Cooler master elite v4 500w 80+
Şimdiki ekran kartım Asus rx460 dual oc hiçbir sıkıntı çıkmadan oynuyordum elektrik ile alakalı bir sorun veya PSU ile ilgili bir sorun olabilir mi ? Şimdiden yardımcı olan/olmayan herkese çok teşekkür ederim ;)

Öncelikle sa

Bugün 30-40dk PC oynadıktan sonra prizler gitti elektrikler (ampul )yanıyordu ama sonra sartel atmış açtık sonra PSU yu açar açmaz yine gitti
Sorun neyde olabilir ?
Ekran kartını yeni aldım rx460 önceki kartım r7 370 di , PSU dan kaynaklı olabilir mi?

PSU : Cooler master elite v4 500w 80+
Şimdiki ekran kartım Asus rx460 dual oc hiçbir sıkıntı çıkmadan oynuyordum elektrik ile alakalı bir sorun veya PSU ile ilgili bir sorun olabilir mi ? Şimdiden yardımcı olan/olmayan herkese çok teşekkür ederim ;)
reis eski ekran kartınla yenisinin çok bir fps farkı yok niye değiştirdin ? sorun farklı bir şeyde olabilir sistem hariç

Eski ekran kartı videoda dediğim gibi wattman veriyordu daha stabil çalışan rx460'a geçtim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

PSU da sorun var demi ?
Evet nasıl çalışıyor onuda anlamış değilim.Bilgisayarda kullandığın uzatma kablosuna filan dikkat et önemli bir konu üstüne gitme

Evet nasıl çalışıyor onuda anlamış değilim.Bilgisayarda kullandığın uzatma kablosuna filan dikkat et önemli bir konu üstüne gitme
Ekran kartı çalışıyordu böyle bir anda arkadaşımla DC de konuşurken gitti

çok değilmiş ama 500tl ye sattıysan eskisini ya da daha yükseğe gtx 950 alabilirdin 650 - 700 TL ye niye rx 460 seçtin gtx 950 rx 460 a göre daha iyi :)
Valla uygun bu vardı bunu alayım dedim :D

Geri