Yardım Pc açılmadan sürekli reset atıyor ve ekran kartı fanları hızlanıyor

Can...

Cezalı
80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,678
Arkadaşlar merhaba pc durduk yere kafayı yedi gece arkadaşlarla valo oynadık normal şekilde her zaman ki gibi kapattım ve yaklaşık 2 saattir uğraşıyorum pc yi açtım gigabyte yazısi çıkıyo anlık sonra tak kapanıyor reset atıyor ekran kartıda hızlanıyor çılgın gibi anlık neyse sonra format atayım dedim tam format aşaması başladı ve lanet pc yine reset attı çöp oldu Windows ta kurulu değil ve şuan da Windows kuramıyorum
İlk attığım fotoyu şuan da veriyor 2. İlk aldığım hata
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar merhaba pc durduk yere kafayı yedi gece arkadaşlarla valo oynadık normal şekilde her zaman ki gibi kapattım ve yaklaşık 2 saattir uğraşıyorum pc yi açtım gigabyte yazısi çıkıyo anlık sonra tak kapanıyor reset atıyor ekran kartıda hızlanıyor çılgın gibi anlık neyse sonra format atayım dedim tam format aşaması başladı ve lanet pc yine reset attı çöp oldu Windows ta kurulu değil ve şuan da Windows kuramıyorum
Şuanda format atamıyorum çünkü reset atıyor giremiyorum format ekranına

Ekler

• 20220905_183645.jpg
    20220905_183645.jpg
    454.1 KB · Hit: 180
  • 20220905_174244.jpg
    20220905_174244.jpg
    1.3 MB · Hit: 135
Benimde başıma bu olay gelmişti ama neyseki ben sistem geri yükleme oluşturmuştum öyle düzeldi benimki sende oluşturduysan oradan düzeltebilirsin

Şuanda format atamıyorum çünkü reset atıyor giremiyorum format ekranına
İlk fotodaki hatayı veriyor sonrası

Benimde başıma bu olay gelmişti ama neyseki ben sistem geri yükleme oluşturmuştur öyle düzeldi benimki sende oluşturduysan oradan düzeltebilirsin
Formatladim çoktan geri yükleme denedim olmadı yine ve şuan Sabrım taşımak üzere yere firlatcam kasayı o duruma geldim

Bir ihtimal belki ama SSDin sağlıklı çalışıyor mu

Sıfır aldım ve şuan anakarti değiştirdim yine aynı acaba güç kaynağı mı sıkıntılı

Sorun ssd de değil hdd taktım yine saçma saçma reset atıyor psu bozuk olma ihtimali var

@HacıSOFU @DerratiX @Emmree @Kürşat Kütükçü

Benimde başıma bu olay gelmişti ama neyseki ben sistem geri yükleme oluşturmuştum öyle düzeldi benimki sende oluşturduysan oradan düzeltebilirsin
Up up

Son düzenleme:
Sıfır aldım ve şuan anakarti değiştirdim yine aynı acaba güç kaynağı mı sıkıntılı

Sorun ssd de değil hdd taktım yine saçma saçma reset atıyor psu bozuk olma ihtimali var

@HacıSOFU @DerratiX @Emmree @Kürşat Kütükçü

Up up
Bios resetlediniz mi? Anakart üzerinden?

Evet

Şimdi de böyle yazıyor

Durduk yere oldu hocam daha dün 4.30 a kadar oyun oynadım bugün akşam 7 gibi oynuyayim dedim açtım pc açılmadan reset atıyor du bir vatan bilgisayara götürsem ilgilenirler mi

Ekler

• 20220905_212258.jpg
    20220905_212258.jpg
    1.3 MB · Hit: 85
Son düzenleme:

Ekler

• 20220905_200701.jpg
    20220905_200701.jpg
    407.7 KB · Hit: 98
bence sistemi direkt sat sen

Ekran kartının bir anda fanlarının deli gibi dönmesi iyiye işaret değil gibi. Bende yaşamıştım çünkü. Sistem açılmıyordu sürekli ekran kartı fanları deli gibi dönüyordu. Senin ki yine iyi kötü görüntü veriyor bende görüntü de yoktu. Benim sorun anakarttan çıkmıştı bu arada. Ekran kartı da bozulmuştu. İkisi aynı anda fişi çekmişti yani. Umarım böyle sorun değildir seninkisi.

ekran kartı fanın hızlı dönüyorsa kendini korumaya alıyor bu olay power suppley yetmediğinden kaynaklanıyor power suppley yetmediği zaman ekran kartı gücü çekemez kendini korumaya alır

Geri