Ahmet ÇAKAL
80+
Sınav senemden dolayı bayadır açmadığım pcm az önce konu çalışmak için açtım ama klavye dilimi seçtirip mavi ekran verdi
Yardımcı olur musunuz
Yardımcı olur musunuz
Knk ramleri çıkar sarı uçlu kısımları silgiyle sil 2 sinide önlü arkalı bide ekran kartı fanı çalışıyirmuSınav senemden dolayı bayadır açmadığım pcm az önce konu çalışmak için açtım ama klavye dilimi seçtirip mavi ekran verdi
Yardımcı olur musunuz
Çalışmıyor fanı o zaten masa üstündeykende çalışmıyordu rx 6700 xtKnk ramleri çıkar sarı uçlu kısımları silgiyle sil 2 sinide önlü arkalı bide ekran kartı fanı çalışıyirmu
Hmm ram için dediğimi yaptınmıÇalışmıyor fanı o zaten masa üstündeykende çalışmıyordu rx 6700 xt
Kral olmadıKnk ramleri çıkar sarı uçlu kısımları silgiyle sil 2 sinide önlü arkalı bide ekran kartı fanı çalışıyirmu
Yani çok sert silmedim narin davrandımHmm ram için dediğimi yaptınmı
Toz alır gibiKral olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani çok sert silmedim narin davrandım
Yine aynı ekranHmm ram için dediğimi yaptınmı
Mavi ekran hatası nedirSınav senemden dolayı bayadır açmadığım pcm az önce konu çalışmak için açtım ama klavye dilimi seçtirip mavi ekran verdi
Yardımcı olur musunuz
Hocam fotoğraf mevcutMavi ekran hatası nedir
Windows açmıyorMavi ekran hatası nedir
klavye ekranı geldi seçtikten sonra mavi ekran hatası veriyorsa onun kodu olur o önemli. Yada pc direkt kapanıyor mu?Hocam fotoğraf mevcut
Windows açmıyor
Sonrası bu kod yok Windows açmıyoklavye ekranı geldi seçtikten sonra mavi ekran hatası veriyorsa onun kodu olur o önemli. Yada pc direkt kapanıyor mu?
sorun gider diyip windowsu güvenli modda başlatSonrası bu kod yok Windows açmıyo
Hocam win 11 mi kullaniyordunuzSonrası bu kod yok Windows açmıyo
10 kendi 11 yükledi heralde bilmiyorumHocam win 11 mi kullaniyordunuz
Başlangıç ayarları olması lazımdı o zaman sistem geri yüklemeye basınSorun gidere basınca bunlar çıkıyor hocam
10 kendi 11 yükledi heralde bilmiyorum