Pc açılmıyor boot etmiyor

kubilay28

80+
Reaksiyon skoru
5
PC açılırken boot ekranı bile gelmiyor.resetleyip duruyor ram bozuldu diye 0 ram aldım çalıştı 2 saat windows uptade başladı pc kapatırken windows 10 güncelleme sırasında görüntü gitti.uzay montaj bios resetleme her yol denedim tek psu kaldı.2 saat kesintisiz hiç sorunsuz oynadım en son kaparken güncelleme yükleniyordu o esnada gitti psu baktım patlak çatlak var mı diye bişey göremedim.

Biostan yaptığın bir ayar sonrası bu durumu yaşamaya başladıysan anakarttaki bios pilini çıkart biraz bekle geri tak buna benzer bir durumu anakartın desteklemesine rağmen ram mhzsini aşırttığımda yaşamıştım bios pilini dediğim şekilde sök tak yapıp düşük mhzde çalıştırınca rami çalıştı sistem

Her yöntemi denedim biosa hiç bişey yapmadım saçma sapan bir durum 2ay sonra pc açtım güncelleme yüklensin diye kapattım durum bu güncellerken gitti görüntü
Biostan yaptığın bir ayar sonrası bu durumu yaşamaya başladıysan anakarttaki bios pilini çıkart biraz bekle geri tak buna benzer bir durumu anakartın desteklemesine rağmen ram mhzsini aşırttığımda yaşamıştım bios pilini dediğim şekilde sök tak yapıp düşük mhzde çalıştırınca rami çalıştı sistem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,875
Üyeler
195,484
Son üye
semih çetinoğlu
Geri