PC açılmıyor ekran karıncalanma

XPCX

80+
Reaksiyon skoru
33
Merhaba arkadaşlar PC açılmıyor ve bios çok kasıyor hareket edemiyorum Anakartım ASUS ROG B650E-E GAMİNG WİFİ Monitörüm ASUS ROG XG27UCS acaba monitör bozuk olabilir mi cünkü PC yi kapattıktan sonra bile display port yazısı çıkınca bu şekilde karıncalanma oluyor yada anakart bozuk sizce ne olabilir

Ekler

• 1000001078.webp
    1000001078.webp
    1,013.1 KB · Hit: 21
  • 1000001080.webp
    1000001080.webp
    740.7 KB · Hit: 19
  • 1000001082.webp
    1000001082.webp
    1.3 MB · Hit: 18
  • 1000001081.webp
    1000001081.webp
    246.8 KB · Hit: 22
Merhaba arkadaşlar PC açılmıyor ve bios çok kasıyor hareket edemiyorum Anakartım ASUS ROG B650E-E GAMİNG WİFİ Monitörüm ASUS ROG XG27UCS acaba monitör bozuk olabilir mi cünkü PC yi kapattıktan sonra bile display port yazısı çıkınca bu şekilde karıncalanma oluyor yada anakart bozuk sizce ne olabilir
Önce bios sıfırlanmayi dene sonra ekran kartının soketlerini güzelce sök tak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hala sorun varsa muhtemelen monitör bozuk

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
Monitör gitmiş gibi hocam. Monitörü düğmesinden kapatıp açınca bilgisayarı açmadan önce ROG'un amblemi gelince de aynısı oluyor mu?

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
Monitör gitmiş gibi hocam. Monitörü düğmesinden kapatıp açınca bilgisayarı açmadan önce ROG'un amblemi gelince de aynısı oluyor mu?
Merhaba hayır olmuyor şimdi ekran kartı display portu söktüm sadece düğmeden başlattım bir sorun olmadı ama anakartta BIOS'a girince çok kasıyor imleci oynatamıyorum bile takılıyor 1 sn sonra gene hareket ediyor sonra yine takılı kalıyor.

Önce bios sıfırlanmayi dene sonra ekran kartının soketlerini güzelce sök tak

Hala sorun varsa muhtemelen monitör bozuk
Denedim sonuç aynı ☹️ şimdi ekran kartı display portu söktüm sadece düğmeden başlattım bir sorun olmadı ama anakartta BIOS'a girince çok kasıyor imleci oynatamıyorum bile takılıyor 1 sn sonra gene hareket ediyor sonra yine takılı kalıyor.

Yanlış bios sürümü kurmuş olabilirsin. Veya kurulamamış.
Ama kurulmasaydı bios ekranında yeni sürüm numarası yazmazdı bence bu arada yeni kurmadım yeni sürümü 1 ay oldu kuralı kullanıyordum böyle olmaya başladı

Bir önceki sürümü bulup kurmayı dene. Yada orijinali hangisiyse.

Merhaba hayır olmuyor şimdi ekran kartı display portu söktüm sadece düğmeden başlattım bir sorun olmadı ama anakartta BIOS'a girince çok kasıyor imleci oynatamıyorum bile takılıyor 1 sn sonra gene hareket ediyor sonra yine takılı kalıyor.

Denedim sonuç aynı ☹️ şimdi ekran kartı display portu söktüm sadece düğmeden başlattım bir sorun olmadı ama anakartta BIOS'a girince çok kasıyor imleci oynatamıyorum bile takılıyor 1 sn sonra gene hareket ediyor sonra yine takılı kalıyor.
Bios sifirla demiştim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,044
Üyeler
175,155
Son üye
Bugraaa45
Geri