İnternette G6 sistem gördüm ve almak istiyorum satan kişi sistemi açtığını söyledi bu yüzden hangi testleri yapmalıyım ve Sistemi aldıktan sonra sorun oluşursa garantiye gönderirken sorun yaşar mıyım fatura benim üstüme olmadığı için soruyorum ?
Kutu fatura olduktan sonra önemi yok kimin olduğu furmark testi vs yapİnternette G6 sistem gördüm ve almak istiyorum satan kişi sistemi açtığını söyledi bu yüzden hangi testleri yapmalıyım ve Sistemi aldıktan sonra sorun oluşursa garantiye gönderirken sorun yaşar mıyım fatura benim üstüme olmadığı için soruyorum ?
İnternette G6 sistem gördüm ve almak istiyorum satan kişi sistemi açtığını söyledi bu yüzden hangi testleri yapmalıyım ve Sistemi aldıktan sonra sorun oluşursa garantiye gönderirken sorun yaşar mıyım fatura benim üstüme olmadığı için soruyorum ?
peki testleri yapmayıp alsam sonradan sorun çıkarsa garantide düzeltirler değil mi ?Kutu fatura olduktan sonra önemi yok kimin olduğu furmark testi vs yap
Sorun olmaz ama 15 dk teste tabi tutsan senin için iyi olur su sıralar donanım Arşivi g4 g5 pc lerde çok mavi ekran alan var sende ona göre tedbirini al garantilik bir şey olursa 20 gün Max ürün olmayacak elinde bunuda göz önünde bulundur hocampeki testleri yapmayıp alsam sonradan sorun çıkarsa garantide düzeltirler değil mi ?
Furmark ve Prime95 testlerini yapıcam ramler vs sıkıntı çıkarsada sorun olmaz yedek ramim var idarelik ama işlemci ve ekran kartı sıkıntı olur o yüzden 2 testte sorun olmazsa kalanını evde yaparımSorun olmaz ama 15 dk teste tabi tutsan senin için iyi olur su sıralar donanım Arşivi g4 g5 pc lerde çok mavi ekran alan var sende ona göre tedbirini al garantilik bir şey olursa 20 gün Max ürün olmayacak elinde bunuda göz önünde bulundur hocam
Şimdiden h.o uyguna aldıysanız uygun değilse bekleyin derimFurmark ve Prime95 testlerini yapıcam ramler vs sıkıntı çıkarsada sorun olmaz yedek ramim var idarelik ama işlemci ve ekran kartı sıkıntı olur o yüzden 2 testte sorun olmazsa kalanını evde yaparım
saol 10.5 bine satıyordu 9.5k ya düşürdüŞimdiden h.o uyguna aldıysanız uygun değilse bekleyin derim
1500'tl fark ile veriyor bilmiyorum ama beklemek daha mantıklı gibi tercih sizinsaol 10.5 bine satıyordu 9.5k ya düşürdü
Yalnız videonun kargo kısmı çok iyi ahahhaha