Neler Yeni

PC almaya nası ikna ederim taktik verin

Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Ali arda
Bilgisayarım hayli yavaşladı onlara anlatıyorum ama habire 6ay sonra kullanmayacaksın diyorlar ne dersem ikna ederim lütfen yol gösterin.
Lise 1 de bence pc alma. Eğer yazılım ve tasarım gibi şeyler yapıcaksan alabilirsin ama lise 1 de lol oynamak için pc alırsan hayatın körelir.

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Bilgisayarım hayli yavaşladı onlara anlatıyorum ama habire 6ay sonra kullanmayacaksın diyorlar ne dersem ikna ederim lütfen yol gösterin.
Dostum ailevi durumunu bilmiyorum ben 1 yılda tam 5k Biriktirdim ve da4 aldım sende önce biriktir .Yok bende para var diyosan ve baban derslerden fln almıyorsa onun için babanı senin ikna etmek lazım derslere giremiyorum en iyisidir mesela

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yusuf
Derslerime çalışıyorum dinlenmek istediğimde az oyun oynamak istiyorum ama izin vermiyor bide 1saat açık kalınca bağırıo bu yüzden almak istiyorum

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Lise 1 de bence PC alma. Eğer yazılım ve tasarım gibi şeyler yapıcaksan alabilirsin ama lise 1 de lol oynamak için PC alırsan hayatın körelir.
LoL her yaşta köreltir LoL kanserdir aileler çocuklarınızı bu oyundan uzak tutun haberlerine konu olması gereken nadir oyunlardandir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yusuf
Oyun bağımlısı olduğumu düşünmüyorum geçen sene lgs için elimi pcye sürmedim

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Forumda bu konu turu yasak olmalı.

Hiç bir sonuca varmayacagini bile bile burada konu açıyorsun.

Balkona çık bana PC alın yoksa atlarım de taktik müQ böyle de almaslarsa at kendini zaten sevmiyorlar seni. (İstediğin şey bu mu yani burda böyle konu açmanın amacı ne ?)

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yusuf
Sadece bilgi almaktı onuda çok gördünüz bir malıda kendi canımdan çok görmüyorum
Forumda bu konu turu yasak olmalı.

Hiç bir sonuca varmayacagini bile bile burada konu açıyorsun.

Balkona çık bana PC alın yoksa atlarım de taktik müQ böyle de almaslarsa at kendini zaten sevmiyorlar seni. (İstediğin şey bu mu yani burda böyle konu açmanın amacı ne ?)
Sadece insanlardan bilgi almaktı yanlış bir şey yapmak istemedim ayrıca bir malıda kendi canımdan fazla görecek birisi değilim

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Sadece bilgi almaktı onuda çok gördünüz bir malıda kendi canımdan çok görmüyorum

Sadece insanlardan bilgi almaktı yanlış bir şey yapmak istemedim ayrıca bir malıda kendi canımdan fazla görecek birisi değilim
Ciddiye alıyorsun heralde sen ve böyle konular açanlarla dalga geçmek için yazdım o yanındaki parantezde yazan şeyden anlaman gerekirdi ama neyse.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yusuf
Ciddiye alıyorsun heralde sen ve böyle konular açanlarla dalga geçmek için yazdım o yanındaki parantezde yazan şeyden anlaman gerekirdi ama neyse.
Yanlış bir şey yaptıysam özür dilerim ama keşke sizde daha güzel bir dille anlatsaydınız

Top Bottom