ailemi pc almaya nasıl ikna ederim

Babana ve annene "Ders çalışmam için bilgisayar lazım" de !

Babana ve annene "Ders çalışmam için bilgisayar lazım" de !
HBHGUFHGUSHG
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

BÖYLE YAZINCA ANLAMI NE OLUYOR?
SEN BURDA KENDİ REKLEMINI YAPINCA NE OLUYO

Haklı oluyorsun. -red hair feminist.
HAKL IOLMUYO

Beni telefona bağla. (!)
NEREYE YAZMALIYDIM

HBHGUFHGUSHG

HAKL IOLMUYO

NEREYE YAZMALIYDIM
Caps lock kapat
ailenin bir yere borcu filan vardır maddi durumunuz iyi değildir belki ya da bir planları vardır
biz nereden bilelim

borcumuz yok maaş 7 bin TL

lgs
İstersen Türkiye birincisi ol ama yine de almaz lgs ye çalışmazsın o zaman.

Ben bir yere kanal linkimi dahi atmadım. Gidip oku mesajlarımı. Yayıncı veya youtuber olmak isteyen bir arkadaşa kendi tecrübelerimi aktardım. Boş konuşuyorsunuz. Kanal linkini arkadaşlar istedi, İsmim ve soyismim olduğunu söyledim. Belli ki dikkatlerini çekebildim ki sağolsunlar baktılar izledileri yorumladılar. Sizin gibi boş beleş bir herifi engellemekten başka çarem yok.

Uygunsuz dil
Ben bir yere kanal linkimi dahi atmadım. Gidip oku mesajlarımı. Yayıncı veya youtuber olmak isteyen bir arkadaşa kendi tecrübelerimi aktardım. Boş konuşuyorsunuz. Kanal linkini arkadaşlar istedi, İsmim ve soyismim olduğunu söyledim. Belli ki dikkatlerini çekebildim ki sağolsunlar baktılar izledileri yorumladılar. Sizin gibi boş beleş bir herifi engellemekten başka çarem yok.
MALA BAK

Şu arkadaşı bir raporlayalım bir ban yesin kendine gelsin. Dediklerime cevap dahi veremedi. Yaşı küçük bir kardeşimiz belli.

Hmm anladım. Sonunuzun buna dönüşmesini istemiyor iseniz daha fazla yazmayın bence https://www.technopat.net/sosyal/konu/berkehan-cepni-vakasi.14407/

O berkehan şimdi üni son a gidiyor heralde (kazandiysa) ama küfür edilen kişi sensin. İster dava edersin ister etmezsin.

Geri