mszeyrek
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,665
Lise sınavı idi sanırım lgs.okul birincisiyim daha ne yapıyım diyom ozaman hiç bişey demiyolar
Sadece sizin okuldakiler sınava girmiyor.
Lise sınavı idi sanırım lgs.okul birincisiyim daha ne yapıyım diyom ozaman hiç bişey demiyolar
Haklı oluyorsun. -red hair feminist.BÖYLE YAZINCA ANLAMI NE OLUYOR?
HBHGUFHGUSHGBabana ve annene "Ders çalışmam için bilgisayar lazım" de !
SEN BURDA KENDİ REKLEMINI YAPINCA NE OLUYOBÖYLE YAZINCA ANLAMI NE OLUYOR?
HAKL IOLMUYOHaklı oluyorsun. -red hair feminist.
NEREYE YAZMALIYDIMBeni telefona bağla. (!)
yaniinapalım gidip babanı mı vuralım biz nerden bilelim bunun yolunu
Caps lock kapatHBHGUFHGUSHG
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
SEN BURDA KENDİ REKLEMINI YAPINCA NE OLUYO
HAKL IOLMUYO
NEREYE YAZMALIYDIM
İstersen Türkiye birincisi ol ama yine de almaz lgs ye çalışmazsın o zaman.borcumuz yok maaş 7 bin TL
lgs
Ben bir yere kanal linkimi dahi atmadım. Gidip oku mesajlarımı. Yayıncı veya youtuber olmak isteyen bir arkadaşa kendi tecrübelerimi aktardım. Boş konuşuyorsunuz. Kanal linkini arkadaşlar istedi, İsmim ve soyismim olduğunu söyledim. Belli ki dikkatlerini çekebildim ki sağolsunlar baktılar izledileri yorumladılar. Sizin gibi boş beleş bir herifi engellemekten başka çarem yok.SEN BURDA KENDİ REKLEMINI YAPINCA NE OLUYO
MALA BAKBen bir yere kanal linkimi dahi atmadım. Gidip oku mesajlarımı. Yayıncı veya youtuber olmak isteyen bir arkadaşa kendi tecrübelerimi aktardım. Boş konuşuyorsunuz. Kanal linkini arkadaşlar istedi, İsmim ve soyismim olduğunu söyledim. Belli ki dikkatlerini çekebildim ki sağolsunlar baktılar izledileri yorumladılar. Sizin gibi boş beleş bir herifi engellemekten başka çarem yok.
Hmm anladım. Sonunuzun buna dönüşmesini istemiyor iseniz daha fazla yazmayın bence https://www.technopat.net/sosyal/konu/berkehan-cepni-vakasi.14407/MALA BAK
SİKİK
Şu arkadaşı bir raporlayalım bir ban yesin kendine gelsin. Dediklerime cevap dahi veremedi. Yaşı küçük bir kardeşimiz belli.
Hmm anladım. Sonunuzun buna dönüşmesini istemiyor iseniz daha fazla yazmayın bence https://www.technopat.net/sosyal/konu/berkehan-cepni-vakasi.14407/
Şu virüs zamanında hiç uğraşmak istemiyorum.İster dava edersin ister etmezsin.