Pc aniden donuyor 5600x

Hocam watman hatası gibi bir şey değil bu ekran kartımız nvidia ayrıca. Normal masaüstünde 2 internet sitesi açıkken donuyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İnşallah windows ile alakalıdır ben FORMATa hazırım :D o kadar para verdik sistemi güncelledik donanımsal olarak
22h1 falan kurmayı dene bence

22h1 falan kurmayı dene bence
Yeni mi çıktı bu versiyon yoksa eski versiyonu mu ? Benim elimde 2 sene önce indirdiğim sorunsuz olduğuna inandığım iso kalıp var. Üstüne 500 tane güncelleme yaptı

Hocam watman hatası gibi bir şey değil bu ekran kartımız nvidia ayrıca. Normal masaüstünde 2 internet sitesi açıkken donuyor

İnşallah windows ile alakalıdır ben FORMATa hazırım :D o kadar para verdik sistemi güncelledik donanımsal olarak
waattman hatası demedim ona benziyor siyah ekran da da aynı sı donunca da aynısını veriyor
işlemci değişmişsin temiz kurulum önerilir aslında yapmaktan zarar gelmez

Yeni mi çıktı bu versiyon yoksa eski versiyonu mu ? Benim elimde 2 sene önce indirdiğim sorunsuz olduğuna inandığım iso kalıp var. Üstüne 500 tane güncelleme yaptı
22h1 eski. 22h2 geldi mesela bir sürü sorunu vardı performans, amd işlemcilerin düşük performansı gibi

5600x ve 3070 ekran kartı upgaresinden sonra pc de saçma sapan donma olayı yaşıyorum hiçbir sorun görünmüyor fakat bazen internette takılırken 1 kere de oyunun ortasında pc kitlendi sesler geliyor dc de arkadaşın sesi de geliyor fakat ben ekranda birşeye müdahale edemiyorum.
Şuan herkeste bu sorun baş gösterdi, arkadaşımda oluyodu çözdük allahtan format attık bir süre düzeldi sonra tekrar başladı ekran kartı (3060) driverini eski sürüm yaptık içindeki sürücüleri kurmadık düzeldi

Şuan herkeste bu sorun baş gösterdi, arkadaşımda oluyodu çözdük allahtan format attık bir süre düzeldi sonra tekrar başladı ekran kartı (3060) driverini eski sürüm yaptık içindeki sürücüleri kurmadık düzeldi
hocam şu 526 driveri sorunlu diyorlar ben format atıp bir öncekini kurucam teşekkür ederim yorumun için. Artık denicez en kötü pc yi kaldırıp atıcam :D

hocam şu 526 driveri sorunlu diyorlar ben format atıp bir öncekini kurucam teşekkür ederim yorumun için. Artık denicez en kötü pc yi kaldırıp atıcam :D
Ekran kartını at nvidia çöp watman veriyo habire (!)

Ekran kartını at nvidia çöp watman veriyo habire (!)
2.5 senedir 2070 super kullanıyorum 1 kere bile ekran kartı kaynaklı sorun yaşamadım hatta 1 fanı bozulmuş ona rağmen 70 i görmedi sıcaklık

2.5 senedir 2070 super kullanıyorum 1 kere bile ekran kartı kaynaklı sorun yaşamadım hatta 1 fanı bozulmuş ona rağmen 70 i görmedi sıcaklık
İroni yaptım knk (!) Bu işaret ironu demek 😂

Biraz önce de böyle bir şey oldu sonra geldi kendi kendine :D

Sorun yok hep amd ye derler bunu bende nvidia da cikinca saplayım dedim 😂
al söyledin ironi yaptın nvidia wattman hatası aldık buda battman hatası :D

ben format a koşuyorum gelmek isteyen gelsin

Ekler

• WhatsApp Image 2022-11-04 at 01.19.49.jpeg
    WhatsApp Image 2022-11-04 at 01.19.49.jpeg
    162 KB · Hit: 29
Biraz önce de böyle bir şey oldu sonra geldi kendi kendine :D