Neler Yeni

PC arada siyah ekran veriyor

alperennN

80+ Silver
Rx470 var The forest oynuyodum siyah ekran yedi ses böyle takildi hiç bir tus işlemiyor bı kaç kez başıma geldi The forestta kardeşim de aynı sorunu yaşamış GTA 5 i The foresttan fazla oynadım 1 kez yaptı sadece diğer oyunlarda öyle bı sorun çekmedim acaba neden derecelerde normal

QWuiet

80+ Bronze
Rx470 var The forest oynuyodum siyah ekran yedi ses böyle takildi hiç bir tus işlemiyor bı kaç kez başıma geldi The forestta kardeşim de aynı sorunu yaşamış GTA 5 i The foresttan fazla oynadım 1 kez yaptı sadece diğer oyunlarda öyle bı sorun çekmedim acaba neden derecelerde normal
Driveri kontrol edrmisin ve uzun süredir yiyormusn

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
SANANE
En en en yüzeysel olarak ihtimaller, ekran kartı monitör bağlantısını kontrol et, tam ekran, pencereli tam ekran arasında deneme yap. Birde driver var tabii.

alperennN

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Driver bı ara kafayı yediydi tekrar indirmiştim tam ekran muhabbetini yapmadım hiç ama ekran kartı monitör bağlantısı çok sağlıklı değil VGA to hdmi kullanıyorum monitöre VGA yi ekran kartına da hdmı takıyorum ama VGA yi sıkamıyorum oynuyor da gidiyor olabilir de tekme de atmıyorum ama ya

QWuiet

80+ Bronze
Driver bı ara kafayı yediydi tekrar indirmiştim tam ekran muhabbetini yapmadım hiç ama ekran kartı monitör bağlantısı çok sağlıklı değil VGA to hdmi kullanıyorum monitöre VGA yi ekran kartına da hdmı takıyorum ama VGA yi sıkamıyorum oynuyor da gidiyor olabilir de tekme de atmıyorum ama ya
Hocam muhtemelen ondan kaynaklıdır dönüştürücüler çok sağlıksız(kalite olarak) sistemine bir zararı olmaz ama böyle eksi yanları vardır. Yada Driver la ilgili bir sorundur benim size tavsiyem ddu ile driverı sil geri en güncel temeli sağlam hangi yazılım varsa indirin hala oluyorsa siyah ekran muhabbeti sıkıntı dönüştürücüdedir

alperennN

80+ Silver
Hocam muhtemelen ondan kaynaklıdır dönüştürücüler çok sağlıksız(kalite olarak) sistemine bir zararı olmaz ama böyle eksi yanları vardır. Yada Driver la ilgili bir sorundur benim size tavsiyem ddu ile driverı sil geri en güncel temeli sağlam hangi yazılım varsa indirin hala oluyorsa siyah ekran muhabbeti sıkıntı dönüştürücüdedir
10 saat valo oynarım bı siyah ekran yemem The forest ta yamyamlar mağaraya taşır ara sahne gider yerim deliricem ya

alperennN

80+ Silver
Arada yiyorum monitörlerde 1 k assagisi hdmı li sağlam bir monitör yok donusturuculere bakıyorum kalsın diyorum SSD HDD ekran kartına atıyorum topu sonra geri alıyorum bu laflarımi 60fps gta5 oynicaz o da droplu muroplu bizi bı salmadilar ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,944
Üyeler
160,910
Son üye
trane58
Top Bottom