Arkadaşlar merhaba.5 yil önce aldiğim sistemim son 2 senedir inanilmaz kötü performans veriyor.Pcnin daha iyi calismasi icin gereken tüm her seyi yaptim internetteki sözde optimizasyonları.Yüksek/nihai performans güç plani,core parking,pl1/pl2 arttirma,undervolt,curve editor,driver güncelleme,chipset driver,bios update.Tüm oyunlarda fpsim rezalet ve frame time de öyle.İşlemci kullanimim hep %95 ve üzerinde ekran kartim ise %30-%40 calisiyor.Bu dediklerim cyberpunk,cs2,pubg steam vs vs tüm ekran karti kullanan hikaye oyunlari veya islemci kullanan oyunlarin hepsinde oluyor hic farketmeksizin.İnternetten testlere bakiyorum millet kat kat fazlasini aliyor.Örnegin cyberpunkta 1080p low ultra farketmeksizin 15-30 fps arasi aliyorum mouseyi saga sola cevirdigimde oyun donuyor takiliyor.Pubg de 40-60 fps ama inanilmaz donma kasma var csde de fps 60-70 ama inanilmaz donmalar oluyor.Bunun cözümü ne olabilir lütfen yardımcı olun.
Sistemim:
İşlemci:i5-9400f
Anakart:Gigabyte H310M H 2.0
Ekran karti:Zotac Gtx 1660 super
Ram:1x16 3200 mhz kingston beast (2666 mhz kullanabiliyorum anakart ve islemci yuzunden)
Sistemim:
İşlemci:i5-9400f
Anakart:Gigabyte H310M H 2.0
Ekran karti:Zotac Gtx 1660 super
Ram:1x16 3200 mhz kingston beast (2666 mhz kullanabiliyorum anakart ve islemci yuzunden)