Neler Yeni

Pc bileşenlerine getirilen Saçma fiyat etiketleri ve hazır sistemler

g20x10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Enes polat
Herkese merhabalar ben yeni pc toplayan biriyim ve bileşenlerimin %60 nı topladım geriye psu ssd monitör kaldı canımı sıkan bir nokta var bu benim için değil herkes için çünkü bir tek ben toplamıyorum bir tek benim hayalim değil güzel sistemler toplamak arkadaşlar 3 gün önce rayzen 5500 işlemci 32gb ram Asus prim A520 Anakart aldım bunları 3000 bin 2000 bin 2400 aldım aldıkdan 1 gün sorna zam geldi Ram 3000 bin İşlemci 4000 bin anakart 3000 bin oldu hani derler ya hazır sistemler dururken neden toplama alıyorsun diye sebebi burda hazır almaya kalksam yavaş yavaş topladığım sistemin parasını aynı anda cebe atacaktım veya Altın yapıp aynı değerde kalmasını sağlayacaktım ve bu hatayı yapsaydım diğer aya 24 bine topladığım sistemi 28-30 bine alacaktım size tavsiyem bütcenizi zor toparlıyorsanız benim gibi hazır işine girmeyin
Elinizde 1 ayda pc parası geçmiyorsa toplama almak daha makul veya hazır istiyorsanız da son seçenek olarak Taksit yaparsınız o size kalmış ama benim size tavsiyem kendi sisteminizi kendiniz toplayın bu ekonomide

Top Bottom