PC boşta 60 oyunda 90 derece soğutucu tavsiye

Lahana11

80+
Reaksiyon skoru
107
AMD Ryzen 5 7500F 3.7GHZ 5.GHZ 32MB 6C/12T 65W AM5 ZEN 4-Tray
Biostar A620MS AMD AM5 DDR5 5600 HDMI DP M2 Matx
Crucial Pro 16GB 5600Mhz DDR5 CP16G56C46U5T
ASRock Radeon RX9060XT Challenger OC 16GB GDDR6
TwinMOS 1TB M.2 PCIe NVMe SSD NVMe1TB2280AP TLC 3DNAND
XPG Lander 500 650W 80+ 4x120mm Rainbow Kasa Siyah
Pc dün elime geçti stok soğutuculu bu sıcaklık değerleri moralimi bozmaya başladı uygun fiyatlı soğutucu tavisyesi verebilirmisiniz

Dün bir önceki konunda da aynı soruyu sormuştun. Evet, stok soğutucu ile normal, güncel kendim araştırdım. Bütçe belirtirsen soğutucu tavsiye edelim.
1800 tl bütcem var evet yazmıstım oraya bi arkadaş konu aç uygun indirimde olursa sana atarlar diye ondan konu açtım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dün bir önceki konunda da aynı soruyu sormuştun. Evet, stok soğutucu ile normal, güncel kendim araştırdım. Bütçe belirtirsen soğutucu tavsiye edelim.
bu normalse niye millete stok soğutuculu pc satıyorlar özelleştirme seçeneğide yoktu 90 dereceye çıktığını görünce insanın morali bozuluyor açamıyorum oyun felan

Şu iki modelden hangisi beğenirsen alabilirsin.

teşşekür ederim komple siyah pc üstteki daha uygun olur.Bunu aldıktan sonra kaç derecelik fark olur ? birde içinden çıkan termal macun iyi midir? ?

teşşekür ederim komple siyah pc üstteki daha uygun olur.Bunu aldıktan sonra kaç derecelik fark olur ? birde içinden çıkan termal macun iyi midir? ?
Çıkan macun fena değil güzeldir. Oyunlarda 70c falan geçmez sanırım.

Şu iki modelden hangisi beğenirsen alabilirsin.

pahalı değil mi ya :D

kjfashkfsahkliafshklafsh harbi benim pc ye 2k lık soğutucu fazla değil mi orta hallı pc ye cok bencede :D
Yav attığı soğutucu güzel. İlerde CPU değiştiririm dersen senin için iyi olur hatta. Ama attığım modeller 7500f için yeterli.

La adamın midesini niye bulandırıyorsun? Attığın modelle 9800x3d soğuyor farkında mısın?
bi senin attıgın sogutucuyu alsam bide 16lık ram çeksem daha iyi olur sankı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yav attığı soğutucu güzel. İlerde CPU değiştiririm dersen senin için iyi olur hatta. Ama attığım modeller 7500f için yeterli.
yok hocam 8 sene i7 7700hq 1050ti kullandım bunuda bi 7-8 sene kullanırım değiştirmem yani kolay kolay

Geri