Neler Yeni

PC boşta çalışırken drop yer gibi donuyor

vlkn54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
volkan öztürk
Merhaba arkadaşlar son zamanlarda çok fazla oldu ortalama 3-5 dakikada bir pc boştayken yada oyundayken drop yer gibi yarım saniyelik takılmalar oluyor, tavsiyelerinizi bekliyorum pc den soğudum resmen :(

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Enes Demirok
Harddisk mi ssd mi kullanıyorsun? Kasayı en son ne zaman temizledin toz içinde mi? Son zamanlarda bir şeyler indirdin mi virüs bulaşmış olabilir.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Harddisk mi ssd mi kullanıyorsun? Kasayı en son ne zaman temizledin toz içinde mi? Son zamanlarda bir şeyler indirdin mi virüs bulaşmış olabilir.
Ek olarak görev yöneticisinden gereksiz güç tüketimindeki programlar kapatılmalı

• Beğen
Reaksiyonlar: LORN

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Enes Demirok
Ek olarak görev yöneticisinden gereksiz güç tüketimindeki programlar kapatılmalı
Evet başlangıç kısmından kullanmadığın bütün uygulamaları kapat. Unlostun son videosunu izleyebilirsin oradaki şeyleri yaptıktan sonra devam ediyorsa virüs veya harddisk kaynaklıdır

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Evet başlangıç kısmından kullanmadığın bütün uygulamaları kapat. Unlostun son videosunu izleyebilirsin oradaki şeyleri yaptıktan sonra devam ediyorsa virüs veya harddisk kaynaklıdır
Katılıyorum

Top Bottom