Pc çalışıyor fakat görüntü gelmiyor

Nedra.rar

80+
Reaksiyon skoru
9
Beyler bilgisayari herşeyini taktım ama görüntü gelmiyor sinyal yok fiyor monitörümdede denedim ondada olmuyor fakat kasa fanları ve ışıkları yanıyor herşeyi çıkar tak yaptım ve tüm kabloları takılı çözümünü bilen varmı
1000015072.webp

eger ekran kartina guc geliyosa sikinti ramlerinde olabilir diye dusunuyorum

Aynen yerinden oynayan kasada ram sorun oluyor tek ram tek slot 2 slot 3 slot varsa yani tek ram ile bütün slotlari gez sonra diğer ram aynı şekilde

Böyle sorunlar genelde RAM'den oluyor. Tek RAM'i çıkarıp dene ve slot değiştir

yanlışım varsa düzeltin lütfen. ekran kartı varken HDMI veya DP girişini anakarta takarsan ekran gelmez diye biliyorum

Ramlerle oynadiysan ve yanlış takmaya çalıştıysan ram slotu kısa devre olur ve o Rami çıkarmadan görüntü gelmez hocam öyle bir şey olabilir mi?
Yok ya ilk defa bugun taktım ve ramleri çıkarıpda denedim yinede goruntu gelmiyo

Beyler bilgisayari herşeyini taktım ama görüntü gelmiyor sinyal yok fiyor monitörümdede denedim ondada olmuyor fakat kasa fanları ve ışıkları yanıyor herşeyi çıkar tak yaptım ve tüm kabloları takılı çözümünü bilen varmıAlıntıyı görüntüle
Anakart ta hata olduğuna dair led veya ledler yanıyor mu

yanlışım varsa düzeltin lütfen. ekran kartı varken HDMI veya DP girişini anakarta takarsan ekran gelmez diye biliyorum
evet dogru, eger APU işlemci degilse görüntü alamaz..ama konu sahibi böyle yaptım demiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler bilgisayari herşeyini taktım ama görüntü gelmiyor sinyal yok fiyor monitörümdede denedim ondada olmuyor fakat kasa fanları ve ışıkları yanıyor herşeyi çıkar tak yaptım ve tüm kabloları takılı çözümünü bilen varmıAlıntıyı görüntüle
öncelikle sistemi yeni mi kurdun? sistem parçaları nelerdir bu önemli

Geri