Ramlerle oynadiysan ve yanlış takmaya çalıştıysan ram slotu kısa devre olur ve o Rami çıkarmadan görüntü gelmez hocam öyle bir şey olabilir mi?Ramleri ve bios pilini cikardim bi dursun bakalım
Yok ya ilk defa bugun taktım ve ramleri çıkarıpda denedim yinede goruntu gelmiyoRamlerle oynadiysan ve yanlış takmaya çalıştıysan ram slotu kısa devre olur ve o Rami çıkarmadan görüntü gelmez hocam öyle bir şey olabilir mi?
Takarken yanlış takmaya çalışmış olabilirsin belki tek slota takmayı dene iki rami de tek tekYok ya ilk defa bugun taktım ve ramleri çıkarıpda denedim yinede goruntu gelmiyo
Anakart ta hata olduğuna dair led veya ledler yanıyor muBeyler bilgisayari herşeyini taktım ama görüntü gelmiyor sinyal yok fiyor monitörümdede denedim ondada olmuyor fakat kasa fanları ve ışıkları yanıyor herşeyi çıkar tak yaptım ve tüm kabloları takılı çözümünü bilen varmıAlıntıyı görüntüle
evet dogru, eger APU işlemci degilse görüntü alamaz..ama konu sahibi böyle yaptım demiyoryanlışım varsa düzeltin lütfen. ekran kartı varken HDMI veya DP girişini anakarta takarsan ekran gelmez diye biliyorum
öncelikle sistemi yeni mi kurdun? sistem parçaları nelerdir bu önemliBeyler bilgisayari herşeyini taktım ama görüntü gelmiyor sinyal yok fiyor monitörümdede denedim ondada olmuyor fakat kasa fanları ve ışıkları yanıyor herşeyi çıkar tak yaptım ve tüm kabloları takılı çözümünü bilen varmıAlıntıyı görüntüle