Neler Yeni

Pc değişmek mantıklı mı?

goygoy.x

80+
Alttaki benim bilgisayarım;
Bunu değiştirip leptop almak istiyorum. Bu alttaki de güvendiğim birinden;
Ben bu kasayı ne kadara satabilirim? Leptobun ederi nedir? Bu yaptığım sistem yükseltmek mi yoksa sistem düşürmek mi? Yardımcı olur musunuz?

Erenzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Erennisn
Alttaki benim bilgisayarım;
Bunu değiştirip leptop almak istiyorum. Bu alttaki de güvendiğim birinden;
Ben bu kasayı ne kadara satabilirim? Leptobun ederi nedir? Bu yaptığım sistem yükseltmek mi yoksa sistem düşürmek mi? Yardımcı olur musunuz?
benim sisitemimle aynı sisteme sahipsin attın sisteme bakıcak olursak laptop piyasasını bilmiyorum ama 20k fiyata 3050 ekran kartlı bir sistem çok kötü biraz daha bütçe koyup 4060 lı alınabilir ya da ikinci el toplanabilir .

goygoy.x

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çocukla bayağı bi konuştum 17'ye falan okey seni de kırmam dedi pazarlığa açık yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

mouse kulaklık çanta vs. vericem yanında dedi

Erenzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Erennisn
laptop almakta kararlı mısın. 17k vermek yerine kendi sistemine 2. el ekran kartı ve işlemci almak çok daha mantıklı geliyor bana
çocukla bayağı bi konuştum 17'ye falan okey seni de kırmam dedi pazarlığa açık yani

mouse kulaklık çanta vs. vericem yanında dedi

goygoy.x

80+
artık oyun dışında ufak tefek işler de yapıyorum yanımda taşımak çok büyük avantaj o yüzden laptop almakta kararlıyım

Erenzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Erennisn
artık oyun dışında ufak tefek işler de yapıyorum yanımda taşımak çok büyük avantaj o yüzden laptop almakta kararlıyım
ben sadece oyun yönünden biraz yardımcı olabilirim senin gibi düşünen arkadaşlardan görüş alman daha iyi olur benden bu kadar

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
792
İsim
Burak
PC yanında taşımaya gerek yoksa laptop alınmaz masaüstü setuplar kadar uzun ömürlü olmuyor ve komple upgrade e açık olmayabiliyorlar iç donanım da ama gerek varsa 3050 değilde 4060 lı laptop bulmakta fayda var diye düşünüyorum

goygoy.x

80+
PC yanında taşımaya gerek yoksa laptop alınmaz masaüstü setuplar kadar uzun ömürlü olmuyor ve komple upgrade e açık olmayabiliyorlar iç donanım da ama gerek varsa 3050 değilde 4060 lı laptop bulmakta fayda var diye düşünüyorum
Sırf taşıma için laptoba geçmek istiyorum zaten. Kasanın hem performans hem fiyat olarak daha uygun olduğunu biliyorum.

Sırf taşıma için laptoba geçmek istiyorum zaten. Kasanın hem performans hem fiyat olarak daha uygun olduğunu biliyorum.
Bütçem de kısıtlı kasa için 11 teklif alabildim maksimum. Leptobu da 16.5'a indirebildim. Sanırım bu şekilde alıcam.(birazcık borçla :))

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,881
İsim
Arda doğan
Değmez

3060 olsa alınırdı da 3050 olmaz

goygoy.x

80+
Deneme yanılmayla mı sormam gerekiyor? 😅
Ne kadar ederi olduklarını söyleyebilir misiniz?

Top Bottom