Neler Yeni

Pc den çok iyi anlayan birisi var mı ?

Tunahann_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tunahan Yorulmaz
Bütçe
25000
25k altı bir sistem toplayacağım 2.el ekran kartı işlemci ram ssd anakart vs. alırken nelere dikkat edilmeli hangi testler yapılmalı. bu tarz işleri iyi bilen birisi varsa pc toplama sürecimde bana yardım edebilir mi arada bir soru sorarım o kadar

asko56

80+ Gold
2.elde ram-ssd sıfırı ile aynı sıfır al daha iyi anakartta aynı şekilde 100 bilemedin 200 tl fark var zaten sıfır 2 yıl ganratili ürünün oluyor deymiyor sadece ekran kartı cidden fark ediyor sıfır ile birde işlemci

Tunahann_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tunahan Yorulmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2.elde ram-ssd sıfırı ile aynı sıfır al daha iyi anakartta aynı şekilde 100 bilemedin 200 tl fark var zaten sıfır 2 yıl ganratili ürünün oluyor deymiyor sadece ekran kartı cidden fark ediyor sıfır ile birde işlemci
mesajının altındaki renkli yazılar nedir senin sistemin mi ?

asko56

80+ Gold

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,878
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
mesajının altındaki renkli yazılar nedir senin sistemin mi ?
Ekran kartı alırken ;
*30dk dan fazla Occt veya furmark testi iste . Sıcaklık 80'i geçmemesi gerek . Ayrıca test yapılırken sistem kapanmamalı .
* Ekran kartında coilwhine sesi varmı ona bak.

İşlemci alırken ;
* 30 dk dan fazla occt veya cinebench testi iste. sıcaklık 80'i geçmemesi lazım.
* pinleri yamuk mu ona bak .

her zaman garanti + fatura bakman gerekir.

1905

80+ Silver
sistemi ne için kullanacağınızı da belirtirseniz güzel olur. bu bütçeye 4k sistem dizilir biraz zorlayıp. en kötü 2k oyunculuk için. vaktim olursa bakacağım.

Tunahann_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tunahan Yorulmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sistemi ne için kullanacağınızı da belirtirseniz güzel olur. bu bütçeye 4k sistem dizilir biraz zorlayıp. en kötü 2k oyunculuk için. vaktim olursa bakacağım.
sistem en yüksek performas odaklı sadece oyun ve film için kullanılacak

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905

1905

80+ Silver

X SHADOW X

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Oğuzhan
Ekran kartı
Anakart
İşlemci

Bu üç bileşeni ikinci el alıp diğer bileşenleri sıfır olarak sipariş edin anakart dahilde olmayabilir size kalmış ekran kartında amd'ye takintiniz varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiyata monitör fare klavye dahil değil sanırım

1905

80+ Silver
r5 7500f
soğutucu
a620
2x8gb 6000mhz
650w psu thermaltake
m.2 500gb
rx6800 16gb

İLANLARIN HİÇBİRİ İLE BAĞLANTIM YOK KEFİL DEĞİLİM ÖRNEK OLSUN DİYE ATTIM.

kasa önerim yok çünkü kendim de hep uzay montaj veya eski tip internet cafe kasaları kullanıyorum. artan bütçeniz ile araştırma yapabilirsiniz bu şekilde aşağı yukarı 22.5bin tutuyor pazarlıksız. tabii ki ucuz parça kovalayıp daha ucuza parça bulmanız çok olası ben 15-20dk baktım birkaç gün arasam illaki daha ucuza da bulurum. ayrıca daha ucuza toplayabilirseniz ekran kartını rx6800xt-6900xt de tercih edebilirsin 2-3k oynuyor. bütçeyi aşmasın diye eklemek istemedim.

bu sistemle 2k-4k oyun oynayabilirsiniz. ekran kartı değişkenlik gösterebilir 7000 serisi de alınabilir piyasa fiyatları hakkında pek bilgi sahibi olmadığımdan yanlış yönlendirmek istemedim.

Tunahann_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tunahan Yorulmaz
Ekran kartı
Anakart
İşlemci

Bu üç bileşeni ikinci el alıp diğer bileşenleri sıfır olarak sipariş edin anakart dahilde olmayabilir size kalmış ekran kartında amd'ye takintiniz varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiyata monitör fare klavye dahil değil sanırım
ekran kartında bir takıntım yok. hangi ekran kartı daha iyi diye bakmak için desktop gpu ranking yazıp nano rewiew den bakıyorum doğru bir şey mi bu yaptığım kendi çapımda yaptığım araştırmama göre sıfır bir ekran kartı alırsam intel 8k bandında arc a750 alırım diye düşünüyorum

X SHADOW X

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Oğuzhan
ekran kartında bir takıntım yok. hangi ekran kartı daha iyi diye bakmak için desktop gpu ranking yazıp nano rewiew den bakıyorum doğru bir şey mi bu yaptığım kendi çapımda yaptığım araştırmama göre sıfır bir ekran kartı alırsam intel 8k bandında arc a750 alırım diye düşünüyorum
Hocam ikinci elden RX 6700 XT alın deli gibi bir kart

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,179
Üyeler
170,988
Son üye
İndirim canavarı
Top Bottom