Uzun süredir fazla ısıya maruz kalıp bi parçanın bi yeri açık vermiş olabilir11 yıllık PC idarelik kullanıyordum birden buharımsı bişey çıktı bahçeye çıkardım sizce nolmuş olabilir
Elektrik dalgalanması olmuştur laptopmu masaütümü11 yıllık PC idarelik kullanıyordum birden buharımsı bişey çıktı bahçeye çıkardım sizce nolmuş olabilir
İşte bu yüzden kaliteli PSU11 yıllık PC idarelik kullanıyordum birden buharımsı bişey çıktı bahçeye çıkardım sizce nolmuş olabilir
kasanın alt tarafları tam duman denmezde buhar desek mantıklı olurDuman nereden çıktı? Yahu konu açıyorsunuz tamam da nereden geldiğini bilmeden biz nasıl yardımcı olalım. Kahin değiliz.
11yıl kullanmış adam kaliteli psu diyosunElektrik dalgalanması olmuştur laptopmu masaütümü
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşte bu yüzden kaliteli PSU
Kasanın iç kısmını aç bakalım parçaları şöyle bir kontrol et. Gözle görülür bir şey var mı diye.kasanın alt tarafları tam duman denmezde buhar desek mantıklı olur
hocam ucuz bir sistem topladılarsa örnek 1500tl 300 tl psu mu alıckalar tabiikide 50 tl 100tlElektrik dalgalanması olmuştur laptopmu masaütümü
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşte bu yüzden kaliteli PSU