Birkaç gün önce bilgisayarı aldığımdan beri ilk defa mavi ekran yedim garipsemedim bugün tam 4,5 kere sadece chrome ve valorant açılırken mavi ekran yeyip durdum valorantı açmaya çalışırken oldu hep nedenini bilen var mı acaba?
minidump dosyasını nasıl atabilirim bilgilendirebilir misin?Minidump dosyanızı atın buraya bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olacaktır.
hem rar hem de zıp halıne getırmeye calıstıgımda dosya buyuk hatası verıyor yanlıs bır sey mı yapıyorum acabaAlıntıyı görüntüle
Rar haline getirip atın.
Bu Valorant Vanguardda bir sıkıntı var. Windows arama kısmına Çekirdek Yalıtım yaz. Gelen ekranda Bellek Bütünlüğünü kapat bakalım. Ondan sonra mavi ekranların devam edip etmeyeceğine bak. Bu hafta Valoranttan yana sorun yaşayan çok kişi gördüm.yaklaşık olarak 3,4 kere yedim ortadaki olan hatayı atıyorum
yaklaşık olarak 3,4 kere yedim ortadaki olan hatayı atıyorum
ilk senin yanıtını gördüm hocam denedim şuan problem yok teşekkür ederim ikinizede bir sorum daha olacaktı bellek bütüblüğünü kapat seçeneğini kapatmam bir sorun yaratmaz değil mi uzun vadede?Bu Valorant Vanguardda bir sıkıntı var. Windows arama kısmına Çekirdek Yalıtım yaz. Gelen ekranda Bellek Bütünlüğünü kapat bakalım. Ondan sonra mavi ekranların devam edip etmeyeceğine bak. Bu hafta Valoranttan yana sorun yaşayan çok kişi gördüm.
Bir sıkıntı olmaz. Önemli değil.ilk senin yanıtını gördüm hocam denedim şuan problem yok teşekkür ederim ikinizede bir sorum daha olacaktı bellek bütüblüğünü kapat seçeneğini kapatmam bir sorun yaratmaz değil mi uzun vadede?