Vatulian
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 859
Arkadaşlar selamlar, konu başlığında da bahsettiğim üzere sistemimde bir sorun var. Bu durum ilk başıma geldiğinde bilgisayardaki sıcaklık değerleri biraz yüksekti, yani işlemci 83 derece civarlarında ve ekran kartı da 83-85 arası gidip geliyordu. 2. Defa olduğunda artık ekran kartından görüntü alamadım, diğer bilgisayarımda da denedim ve sonuç onda da aynıydı. Bu nedenle kendime yeni bir PSU ve Ekran kartı aldım, fakat bu sefer sıcaklık sorunları yaşamasam bile bu kapanma problemi geçmedi.
Kapanma durumu sadece pc de yük olduğu zaman olduğunu belirtmek isterim
OCCT, Aida64 gibi testlere tabii tuttum, en son hem ekran kartı hem de işlemciyi stress testine soktuğumda 20. dakikada pc kendini yeniden kapattı.
PSU voltaj besleme değerleri de gayet stabil duruyordu.
PSU ısınıyor mu acaba diye düşündüm ama onu test edebileceğim bir program bulamadım.
PSU modelim "NZXT C750 Bronze"
Anakart'da eski bir anakart sayılır. Acaba o kısımda sorun yaşıyor olabilir miyim ?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Kapanma durumu sadece pc de yük olduğu zaman olduğunu belirtmek isterim
OCCT, Aida64 gibi testlere tabii tuttum, en son hem ekran kartı hem de işlemciyi stress testine soktuğumda 20. dakikada pc kendini yeniden kapattı.
PSU voltaj besleme değerleri de gayet stabil duruyordu.
PSU ısınıyor mu acaba diye düşündüm ama onu test edebileceğim bir program bulamadım.
PSU modelim "NZXT C750 Bronze"
Anakart'da eski bir anakart sayılır. Acaba o kısımda sorun yaşıyor olabilir miyim ?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.