Neler Yeni

pc fiyatları düşer mi

Messinin Ronaldosu

80+ Bronze
ya cocuk daha oy kullanamıyorsun burda boş polemik yaratma
kes lan aptala bak
Mesaj otomatik birleştirildi:

sonra niye uyarı alıyoruz böyle türemeler oldugu sürece forumda daha çok uyarı alırım ben

yalandan akpyi kötülüyorsunuz artık babanızdanmı duyuyorsunuz videolardanmı bilemem, (akpyi kötüleyince havli olmuyon la)

YucellC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yücel Çetinkaya
İlgilendiği Kategoriler
kötü zamanda pc toplamaya çalışıyor
fiyatların düşeceğini hiç sanmam aksine daha da kötü durumda olabiliriz

virtuos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yakup Miraç Çelebi
kes lan aptala bak

sonra niye uyarı alıyoruz böyle türemeler oldugu sürece forumda daha çok uyarı alırım ben

yalandan akpyi kötülüyorsunuz artık babanızdanmı duyuyorsunuz videolardanmı bilemem, (akpyi kötüleyince havli olmuyon la)
cocugum evladım ismin efe max kac yasında olabilirsin ki 18.5? karşımda olsan söyleyemeyeceğin şeyleri buraya yazma tamam cocugum benim hadi bakim git valorant oyna

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Distribütörlerim getirdiği fiyatı malı denetleyen mi var ? Kim gelirse gelsin Ötv indirimi gelecekse de hükümet belli satıcılarla anlaşmalıdır !!! Getirdiğin fiyatı söyle , taşıma ücretini söyle ,kârını söyle diyerekten hepsini kontrol etmeli . Fiyatı min seviyeye indirmelidir.

The Semih

80+ Gold
İlk defa PC ve iphone telefon alacaklara %50 indirim yapılacak, Ben özellikle İphone indirimini bekliyorum 30K dan 15 K ya düşeceği bekleniyor iphone 14 ün

Messinin Ronaldosu

80+ Bronze
cocugum evladım ismin efe max kac yasında olabilirsin ki 18.5? karşımda olsan söyleyemeyeceğin şeyleri buraya yazma tamam cocugum benim hadi bakim git valorant oyna
hm ismi efe olanlar çocukmuymuş discord verde bi sesini duyak be kahpe

kafan bu kadar basıyor işte ***** şey seni

Top Bottom