Aynen dostum hala içim acıyorBence beklemek çok saçma hiçbir şekilde artık ekonomi düzelmez fiyatlarda düşmez bu benim görüşüm indirim kovalayıp birseyler halletmek lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cidden o zmn rtx3060 sistemler vardı sanırım o fiyata
Hocam şimdi o ekran kartı kaça satılırAynen dostum hala içim acıyor
Kesinlikle, fiyatların düşmesi için kurun kayda değer bir düşüş görmesi gerek. Öyle 15-20-50 kuruşlar değil, 2-3 TL gibi bir rakam gerilemeden fiyat düşmesi imkansız. Ha reisimiz (Bence beklemek çok saçma hiçbir şekilde artık ekonomi düzelmez fiyatlarda düşmez bu benim görüşüm indirim kovalayıp birseyler halletmek lazım
Hiç alamadım şu ana kadar. 10 dk geçiyo sahibindene bakıyorum donanım arşivi sıfır kutulu diye satıyo adamlar herkes bir yerden para koparmaya çalışıyo bu durum ne olacak bilmiyorum ama daha da kötüye gidiyo gibidostum ne kadar çok beklersen o kadar zam gelir Abdullah abinin çıkaracağı MD3 bilgisayarını alabilirsin eğer bütçen yoksa da indirimler de tek tek parçaları alabilirsin
2023 de rte yine kazanırsa spsjwowjwtwy7suswKesinlikle, fiyatların düşmesi için kurun kayda değer bir düşüş görmesi gerek. Öyle 15-20-50 kuruşlar değil, 2-3 TL gibi bir rakam gerilemeden fiyat düşmesi imkansız. Ha reisimiz () biraz porsiyonlarını küçültür ise, her şeye özel tüketim vergisini en üst seviyede sokmaz ise düşebilir. Ama bunlar da imkansız olduğu için en azından 2023 seçimlerine kadar bu halde hatta bundan beter halde devam.
Ah shit, here we go again.2023 de rte yine kazanırsa spsjwowjwtwy7susw
Evet bu piyasada cidden iyi sistemdi. Yani kur yüzünden neredeyse 6-7klara sadece ekran kartını getirtebiliyorken hazır sistem o fiyata bedavaydı.Sanırım geçenlerde 12000tl ye rtx3060 li bir sistem vardı
Maalesef ailem satma yanlısı değilHocam şimdi o ekran kartı kaça satılır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence satıp üst bi sistem alınabilir