Yardım PC gamepad ne almalıyım?

GameloG

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
281
Arkadaşlar kablosuz ve şarjlı bir sistemi olmasını istiyorum butcem 300-400 bandında ne almalıyım link atar mısınız?

Ben internette satılan 120 130 TL lik Xbox 360 kolundan aldım gayet memnunum. Puanı yüksek güvenilir satıcılardan alabilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim aldığım yerin puanı düşmüş o yüzden artık link vermiyorum. Başınız ağrımasın.

Ben internette satılan 120 130 TL lik Xbox 360 kolundan aldım gayet memnunum. Puanı yüksek güvenilir satıcılardan alabilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim aldığım yerin puanı düşmüş o yüzden artık link vermiyorum. Başınız ağrımasın.
Anladım ama daha düzgün bir şey olsun istiyorum şimdi çakma ürüne gerek yok

Win10 için xbox şaşma bence sonuçta windows da kendilerinin

https://www.apple.com/tr/shop/produ...s-tr-kwgo-pla-btb--slid---product-HNKT2Z/A-TR
500TL
Xbox dışında alcaksan çok para verme bence ama daha iyi olsun diyorsan series x kontrolcü de bekleyebilirsin onun dışında 300'e monster alabilirsin

https://www.apple.com/tr/shop/product/HNKT2Z/A/xbox-kablosuz-oyun-kumandası?afid=p238|sNVprFKTW-dc_mtid_187079nc38483_pcrid_102623407830_pgrid_29997875910_&cid=aos-tr-kwgo-pla-btb--slid---product-HNKT2Z/A-TR
500TL
Xbox dışında alcaksan çok para verme bence ama daha iyi olsun diyorsan series x kontrolcü de bekleyebilirsin onun dışında 300'e monster alabilirsin
Monsterı bende görmüştüm yorumlar kötü de değil sizce alınır mı

Xbox one kumandası alırsan Bluetooth ile kullanınca titreşim olmuyor. Özel alıcısı lazım.

Arkadaşlar kablosuz ve şarjlı bir sistemi olmasını istiyorum butcem 300-400 bandında ne almalıyım link atar mısınız?
bence teknoloji marketlerinde satılan 100 tl lik titreşimli kablosuz logitech al

Monsterı bende görmüştüm yorumlar kötü de değil sizce alınır mı
Bana kalırsa xbox dışı alınmaz ama fiyatı çok gereksiz pahalı bence ucuz 100tl lik bişey al idare için daha sonra xbox series x kontrolcü çıkınca onu al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,998
Üyeler
197,339
Son üye
olcay 0608
Geri