S H I V A & Emekli Global
80+ Gold
Dahası
Asphalt 9 indiriyorum güle güle Forza 5simdilik 182 tane oyun var icinde saydim
not: usenmedim
Asphalt 9 indiriyorum güle güle Forza 5simdilik 182 tane oyun var icinde saydim
not: usenmedim
call of duty bulamadim ben de lords mobile indirdim asfahdhhaAsphalt 9 indiriyorum güle güle Forza 5
asphalt 9 microsof storeda yok muydu zatenAsphalt 9 indiriyorum güle güle Forza 5
varasphalt 9 microsof storeda yok muydu zaten
4-5 tane survival oyun var oynanır mı onlar acaba?call of duty bulamadim ben de lords mobile indirdim asfahdhha
Bilmiyorum kardeşim bakmadım hiç.asphalt 9 microsof storeda yok muydu zaten
Sanallaştırmayı açacam diye %60 klavyeyle bi ton eziyet çektim yanlışlıkla işlemciye yaptığım o.c i sıfırlayıp yaptığım voltajı unutup tekrar ayarladım ve sonuç olarak başarılı bir şekilde play games betayı açtım fakat minecraft yok sanırsam hayal kırıklığı yaşadımAz önce Google Play Store mobil uygulamasına girdiğim zaman karşıma PC için Google Play Store Beta uygulamasının çıktığını gördüm galiba artık resmi olarak mobil oyunları PC üzerinden oynama şansı gelmiş
Google Play Games - Play mobile games on our Windows PC platform
Play mobile games on PC with Google Play Games beta. Experience a bigger screen and more controls on Google's mobile to PC gaming platform.play.google.com
Minimum PC sistem gereksinimleri Oyun oynayabilmeniz için PC'nizin bu özelliklere sahip olması gerekir.
• İşletim sistemi: Windows 10 (v2004)
• Depolama alanı: 10 GB boş depolama alanı bulunan katı hal sürücüsü (SSD)
• Grafikler: Intel® UHD Graphics 630 GPU veya benzeri
• İşlemci: 4 CPU fiziksel çekirdek (Bazı oyunlar için Intel CPU gerekir.)
• Bellek: 8 GB RAM
• Windows yönetici hesabı
• Etkinleştirilmiş donanım sanallaştırma
Minecraft mobil versiyonu için bence değmez idiSanallaştırmayı açacam diye %60 klavyeyle bi ton eziyet çektim yanlışlıkla işlemciye yaptığım o.c i sıfırlayıp yaptığım voltajı unutup tekrar ayarladım ve sonuç olarak başarılı bir şekilde play games betayı açtım fakat minecraft yok sanırsam hayal kırıklığı yaşadım
Nasıl bir şey fotoğraflarını atarmısınız acaba?indirdim bakalım neymiş
Bu fotoğraf bu konuya mesaj yazan başka birine ait şuan galiba 182 tane oyun varmış neler var bilmiyorumNasıl bir şey fotoğraflarını atarmısınız acaba?
Bir sorum olcak orda Last İsland Of Survival oyunu var mı?Bu fotoğraf bu konuya mesaj yazan başka birine ait şuan galiba 182 tane oyun varmış neler var bilmiyorum
Alıntıyı görüntüle
İndiren kişilere sorman lazım ben daha indiremedimBir sorum olcak orda Last İsland Of Survival oyunu var mı?