Neler Yeni

Yardım Pc Her Açıldığında Bu Geri Sayım Çıkıyor

Pcless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Semih
pc yi yeni satın aldım ilk açılışlarda bu çıkmıyordu ama artık bu şekilde diski kontrol ediyor hrhalde açılırken yaklaşık bi 10 saniye bunu bekliyorum sebebi nedir ve nasıl kapatılır bilgisi olan aydınlatabilir mi?
WhatsApp Image 2022-10-13 at 14.35.05.jpeg

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Hard ahut down edilmiş disk. Her seferinde de genel kontrol yapıyor. İşlem bitince tekrar açılırken sorun yaşanıyorsa dosyalarda bozukluk var demektir.

Skip edip geçedebilirsin sorun yaşama olasılığın oldukça düşük ama yok değil. Herhangi bir tuşa basabilirsin geçmek için.

Pcless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hard ahut down edilmiş disk. Her seferinde de genel kontrol yapıyor. İşlem bitince tekrar açılırken sorun yaşanıyorsa dosyalarda bozukluk var demektir.

Skip edip geçedebilirsin sorun yaşama olasılığın oldukça düşük ama yok değil. Herhangi bir tuşa basabilirsin geçmek için.
sorun yaşamıyorum ama bu ekranın her açılışta çıkmasını istemiyorum kapatamazmıyım

BaFz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ali

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
Emre
pc yi yeni satın aldım ilk açılışlarda bu çıkmıyordu ama artık bu şekilde diski kontrol ediyor hrhalde açılırken yaklaşık bi 10 saniye bunu bekliyorum sebebi nedir ve nasıl kapatılır bilgisi olan aydınlatabilir mi?Alıntıyı görüntüle
aynısı bendede oluyor hocam elektrik kesintisi sonucu hdd sapıttı.

bypast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
uğur demirel
disk tarat hdd tune indir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular