Neler Yeni

PC Hocası Forum Rezaleti

rado2373

80+
Arkadaşlar sistemin 20.10 dan önce paylaşıldığını ve 2 3 dk öncede mobilde arkadaşların linke ulaştığını söyledim ve hesabıma ban attılar en az 20 kişi söyledi ben konusunu açtım diye ban attılar tek kelime ile rezalet

Hahacıoğulları

80+ Bronze
aynısını bende yaşadım 8 geçerken sayfayı yeniledim ve link eklenmişti

mert333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Hüseyin Mert
Link videoda gözüküyordu. Farkedenler aldı. Bir de linkin erken yayınlanması tam bir rezalet. Gözümden düştü pc hocası. Kişiliğine bir lafım yok da bu kadar da iş bilmezlik olmaz

rado2373

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Link videoda gözüküyordu. Farkedenler aldı. Bir de linkin erken yayınlanması tam bir rezalet. Gözümden düştü pc hocası. Kişiliğine bir lafım yok da bu kadar da iş bilmezlik olmaz
hocam her videosunu felaket bekletiyor yok şu saatde yok şu oldu yok bu oldu üstüne bide bu çocuk işi gerçekten

Cesur49

80+ Bronze
Baktım baktım göremedim ya. Neresinde görünüyor?

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Mertcan Ceylan
Arkadaşlar sistemin 20.10 dan önce paylaşıldığını ve 2 3 dk öncede mobilde arkadaşların linke ulaştığını söyledim ve hesabıma ban attılar en az 20 kişi söyledi ben konusunu açtım diye ban attılar tek kelime ile rezalet
milleti susuturmaya çalışıyorlar akıllarınca kendi ayıplarını kapatçaklar tek kelime ile rezalet.

Lastpunch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ramazan
Stok söylemeyince ve vatandan satıldığını duyunca zaten içime kötü bir his gelmişti

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Mertcan Ceylan
haftalardır bu sistemi söylüyor yok smokin yok çart yok çurt sistem linki geldiği an tıkladım ki erken attılar linki bide stok bitti kaçırdınız diyor adresimi önceden zaten kaydetmiştim linke tıkladım 5 saniye de stok bitti dedi .d sadece 5 saniye bir daha pc hocasına güvenmiceğimizi anlamış olduk .

rado2373

80+
arkadaşlar sistem iyi çıktığında nasıl övüyorsanız böyle şeyleri gömmeniz gerek seviyeli bi şekilde

Top Bottom