Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Anlayamazsın zaten dostum.Bu kafayı anlamam imkansız işte.
Anlayamazsın zaten dostum.Bu kafayı anlamam imkansız işte.
200 TL'ye aldı da alıp kaça satacak. 100-200 TL kazanınca zengin mi olacak. Bildiğin hastalık haline gelmiş indirimli herhangi bir ürün olunca ihtiyaç olsun olmasın alıyorlar. Neyse ki ben bu durumda değilim seviniyorum halime.Al satçılar aldı galiba ben normalde mekanik arıyordum ama özellikle mekanik olsun demedm bu fiyata görünce almak istedim ama kalmadı nasip değilmiş
Satıcam demedim ki ?200 TL'ye aldı da alıp kaça satacak. 100-200 TL kazanınca zengin mi olacak. Bildiğin hastalık haline gelmiş indirimli herhangi bir ürün olunca ihtiyaç olsun olmasın alıyorlar. Neyse ki ben bu durumda değilim seviniyorum halime.
Böyle olmadığıma seviniyorum.Anlayamazsın zaten dostum.
Bende anlayamadığına seviniyorum.Böyle olmadığıma seviniyorum.
Yok ben onu genel söyledim sizin için değil.Satıcam demedim ki ?
Kanka benim ihtiyacım vardı klavyeye ama çok para vermek istemiyordum 199 iyi fiyat mekanik değil ama logitech yaniBu klavyeye gerçekten ihtiyacı olup ta alan kaç kişi oldu merak ediyorum.
Aldığınız ürün zeytinyağı gibi bir şey olsa alın tabi bitince kullanırsınız da 5 klavyeyi ne yapacaksınız ki. Değişilik olsun diye her gün başkasını mı kullanacaksınız.Bende anlayamadığına seviniyorum.
Öğrenci adam 100 TL kar edecekse alıp satsın bence her türlü arkasında dururumYok ben onu genel söyledim sizin için değil.
Kanka alıp satsa bile o kardır ticaretin büyüğü küçüğü olmazYok ben onu genel söyledim sizin için değil.
Kargo sürecini biliyor musunuz gamin genin kaç güne verirler.Öğrenci adam 100 TL kar edecekse alıp satsın bence her türlü arkasında dururum
Klavyeleri seviyorum sırf görüntüsü için klavye almışlığım var.Aldığınız ürün zeytinyağı gibi bir şey olsa alın tabi bitince kullanırsınız da 5 klavyeyi ne yapacaksınız ki. Değişilik olsun diye her gün başkasını mı kullanacaksınız.
Fiyat iyi tabi ihtiyaç varsa net alınır ona bir şey demiyorum zaten. Al sat için alan ya da ihtiyacı olmayıp ta sırf iyi indirim almış diye satın alanlar için söylemiştim.Kanka benim ihtiyacım vardı klavyeye ama çok para vermek istemiyordum 199 iyi fiyat mekanik değil ama logitech yani
Hazır sistem aldım ama onda zaten geç veriliyor normal malzeme ne zaman verilir bilmiyorumKanka alıp satsa bile o kardır ticaretin büyüğü küçüğü olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kargo sürecini biliyor musunuz gamin genin kaç güne verirler.