Neler Yeni

❌İndirim Bitti! PC HOCASI GAMİNGGENTR LOGITECH İNDİRİMLERİ

Ahmetycsy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve oyunlar hakkında her şey , Bilgisayar, teknoloji
Klavyeleri seviyorum sırf görüntüsü için klavye almışlığım var.
Mesela bu
Alıntıyı görüntüle
Zevk sizin tabi bir şey diyemem. Bu arada güzel kalvyeymiş görünüş olarak.
Öğrenci adam 100 TL kar edecekse alıp satsın bence her türlü arkasında dururum
Yani ben pek uğraşmazdım 100 TL için. Ürünü al, kargo bekle, sonra gelir gelmez fotoğrafını çek bir yerde satılığa çıkar sonra bekle biri yazsın da alsın da adamla buluş falan değmez bana göre.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Zevk sizin tabi bir şey diyemem. Bu arada güzel kalvyeymiş görünüş olarak.

Yani ben pek uğraşmazdım 100 TL için. Ürünü al, kargo bekle, sonra gelir gelmez fotoğrafını çek bir yerde satılığa çıkar sonra bekle biri yazsın da alsın da adamla buluş falan değmez bana göre.
100 tl için bende yapmıyorum zaten. Öğrenci adam yapmak istiyorsa yapsın

Ahmetycsy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve oyunlar hakkında her şey , Bilgisayar, teknoloji
100 TL için bende yapmıyorum zaten. Öğrenci adam yapmak istiyorsa yapsın
Sizin indirimli ürün paylaşma konularınızı sürekli görüyorum. Faydalısınız bence forum için. Yanlış anlamayın dediklerimi ayrı kafalardayız o kadar.

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Bende anlayamadığına seviniyorum.
Arkadaşın anlatmak istediği al sat yapmıcam diyorsun ihtiyacım da yok 5 tane var diyorsun neden hala alıyorsun indirim görmeyin yeter ki diyor herkes kendince haklı

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Arkadaşın anlatmak istediği al sat yapmıcam diyorsun ihtiyacım da yok 5 tane var diyorsun neden hala alıyorsun indirim görmeyin yeter ki diyor herkes kendince haklı
Yukardaki mesajları okudun mu dostum ? Klavyelere ilgim var elimde bir sürü klavye var. Hatta daha uygun indirimli klavye bulursam yine alırım. Bunun klavyem olmasıyla yada olmamasıyla ilgisi yok hobi gibi bir şey bende ki.

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Yukardaki mesajları okudun mu dostum ? Klavyelere ilgim var elimde bir sürü klavye var. Hatta daha uygun indirimli klavye bulursam yine alırım. Bunun klavyem olmasıyla yada olmamasıyla ilgisi yok hobi gibi bir şey bende ki.
Ben diyorum ki herkes kendince haklı bunu anlamıyacak bir şey yok adam elinde var ihtiyacın yok niye alıyorsun diyor.Sen diyorsun ki hobim var ihtiyacım yok ama hobi için alıyorum diyorsun.Yani herkes ''kendince haklı'' diyorum

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,281
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Estağfurullah dostum indirimi ben yapmadım ben haberciyim sadece.
İndirimi yapmadın ama indirim olduğunu, paylaştın. Ben sayende öğrendim, arkadaşa haber ettim; o da aldı. Senin sayende aldı. Kısacası müteşekkiriz, teşekkür ederiz. :)

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,281
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
hocam o pc ne servet yatıyor. Ne kadara topladınız?
Ben sistemi aşırı uyguna, kendim topladım. Hepsi toplam kaç para yapıyor hesaplamadım ama şöyle diyim 3090'ı 25K'ya İ9'u 5.5K'ya Ram'i sadece 800Tl'ye aldım. Diğer parçalarda aynı şekilde hatta bazıları çok daha ucuza geldi. Sistemin hepsini indirim kovalayarak, bazı parçaları ucuza tanıdıklardan ya da Sahibinden, Letgo'dan sıkı pazarlık yaparak topladım.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Ben sistemi aşırı uyguna, kendim topladım. Hepsi toplam kaç para yapıyor hesaplamadım ama şöyle diyim 3090'ı 25K'ya İ9'u 5.5K'ya Ram'i sadece 800Tl'ye aldım. Diğer parçalarda aynı şekilde çok ucuza geldi. Sistemin hepsini indirim kovalayarak, bazı parçaları ucuza tanıdıklardan ya da Sahibinden, Letgo'dan sıkı pazarlık yaparak topladım.
Ramler amazondan :D

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,281
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Top Bottom