Neler Yeni

PC HOCASI-GG12 Alınırr mı? Lütfen fikir belirtin benim için çok önemli

HGase

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emir öztürk
Arkadaşlar bu sistemi almayı düşünüyorum 3 saat sürem var sizce mantıklı bir sistem mi?

Özelleştirmelerle birlikte 40600 TL oluyor

Öneriniz varsa dinlemeye hazırım.

Mesaj otomatik birleştirildi:

@Abdullah Çetin @Arda Fisher @OrkunJJ @xNotter @Danke @banetlliğ @alprnkoca16 @egm

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Arkadaşlar bu sistemi almayı düşünüyorum 3 saat sürem var sizce mantıklı bir sistem mi?

@Abdullah Çetin @Arda Fisher @OrkunJJ @xNotter @Danke @banetlliğ @alprnkoca16 @egm
İyi duruyor ben kendi zevkim için 240 lik sıvı soğutma almayı tercih ederim

Nixist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Enes

Zamanında çok iyi fiyatı vardı.Şu an da kötü değil ama bilmiyorum bu bütçede daha iyisi var mıdır? Piyasa çok oynak olduğundan takip edemiyorum.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,845
İsim
Orkun

Yani alınabilir, bu fiyat bandında 4070 Superli aradım parça kalitesi yüksek, 44-45 i geçiyor fiyat olarak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Murat
Alınabilir seviyede ram değiştirmeni tavsiye ederim

Dikkatli baktım aynısını alır mıydın dersen şuan ki koşullar’da alınır 4070 süpere yakın bi ekran kartı işlemci iyi sadece o kule yeter mi emin değilim kuleyi çıkarıp 5-6 bakır borulu olan modellerden bulmaya çalış ramleri cl34 olanı seç hem görünüş olarak da iyi olur

HGase

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emir öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani alınabilir, bu fiyat bandında 4070 Superli aradım parça kalitesi yüksek, 44-45 i geçiyor fiyat olarak.

Hocam 4070 superli sistemlere baktım da ssd ram değiştirince fiyat uçuyo dediğiniz gibi

Alınabilir seviyede ram değiştirmeni tavsiye ederim

Dikkatli baktım aynısını alır mıydın dersen şuan ki koşullar’da alınır 4070 süpere yakın bi ekran kartı işlemci iyi sadece o kule yeter mi emin değilim kuleyi çıkarıp 5-6 bakır borulu olan modellerden bulmaya çalış ramleri cl34 olanı seç hem görünüş olarak da iyi olur

Görüntü benim için hiç önemli değil performans olarak önemli mi hocam cl34 dediğiniz hangisi oluyor göremedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Murat
Hocam 4070 superli sistemlere baktım da ssd ram değiştirince fiyat uçuyo dediğiniz gibi

Görüntü benim için hiç önemli değil performans olarak önemli mi hocam cl34 dediğiniz hangisi oluyor göremedim
4070 süper zaten gereksiz olur farkı hissedemezsin çok fark olmaz cl’ler arasında alırsan da ileride cl30 bir tam ile değişmeni tavsiye ederim

HGase

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emir öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sağolun dostlar bu sistemi satın alacağım sanırım başka öneriniz varsa açığım birde bu sisteme UPS alacağım ucuz yollu idareten bir UPS önerir misiniz gözüm yükseklerde değil elektrik dalgalanması çok oluyor burda bilgisayarımı korusun yeter uzun süre açık bırakmasına falan gerek yok

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Ümit
bu sistem ilk cıktıgı zaman fiyatına göre rakipsiz bir sistemdi ama zam yediği için artık mantıklı gelmiyor bana. şu fiyatlara çıkan 42 /45 arası bir para ayarlayıp 4070 superli bir sistem alsın. avantajınız şu olur kart hem daha soğuk çalışıyor hem daha fazla fps alırsınız özellikle 2k için.

4070 süper zaten gereksiz olur farkı hissedemezsin çok fark olmaz cl’ler arasında alırsan da ileride cl30 bir tam ile değişmeni tavsiye ederim
farkı hissedemezsin derken? 4070 bu karttan 10/20 derece daha soğuk çalışıyor ve 2k kullanırsan arada 20 fps bir fark var.
beyler lütfen biraz araştıralım insanlar yorumlara bakıp ürün alıyor.

HGase

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emir öztürk
bu sistem ilk cıktıgı zaman fiyatına göre rakipsiz bir sistemdi ama zam yediği için artık mantıklı gelmiyor bana. şu fiyatlara çıkan 42 /45 arası bir para ayarlayıp 4070 superli bir sistem alsın. avantajınız şu olur kart hem daha soğuk çalışıyor hem daha fazla fps alırsınız özellikle 2k için.

farkı hissedemezsin derken? 4070 bu karttan 10/20 derece daha soğuk çalışıyor ve 2k kullanırsan arada 20 fps bir fark var.

Testlerde çoğu oyunlarda 7800XT ile 4070S aynı FPS'i alıyor bazı yerlerde 4070S geçiyor o da bence teknolojisinden kaynaklı hatta 7800XT geçiyor bazı oyunlarda bence arkadaşın dediği gibi çok fark hissedilmez

Üstelik 7800XT 16GB bence bu da bir avantaj

CheXVX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İbrahim sabri çöpür
Testlerde çoğu oyunlarda 7800XT ile 4070S aynı FPS'i alıyor bazı yerlerde 4070S geçiyor o da bence teknolojisinden kaynaklı hatta 7800XT geçiyor bazı oyunlarda bence arkadaşın dediği gibi çok fark hissedilmez

Marka takıntısını/Fanatikliğini bırakıp mantıklı düşününce 7800XT daha mantıklı geliyor tabii her insanın tercihi farklı olabilir

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Ümit
amd karta o paraları veren adam 2/3 ay sonra ah ulan ne yaptım diyecektir. imkanı olmayan adama saygı duyarım kötü bir kart değil ama biraz daha cıkıp 4070 super gibi üst seviye bir kart almak varken?

2k ayarlarda baya fark ediyor hocam sıcaklıklara bak. dur sana videoyu bulursam atarım bir saniye.

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Murat

beyler lütfen biraz araştıralım insanlar yorumlara bakıp ürün alıyor.
Yav bi git Allah için nerde eziyor 3-5 fps bazı yerlerde 7800xt ne farkı hissedeceksin bilginiz olmadan yazıp çizmeyin sıcaklık 10-20 derece nasıl fark ediyor 4070 süper 65 dereceyken bu 80 derece mi oluyor :D

Top Bottom