Neler Yeni

PC Hocası GG12 özelleştirme tavsiyesi

Renas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Renas Doğan
Merhaba dostlar pc hocası gg-12 sistemini almayı düşünüyorum birkaç adet özelleştirme yaptım 38.200TL oluyor. Sizce mantıklı mıdır tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.

Screenshot_11.png

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
Emirhan
Merhaba dostlar pc hocası gg-12 sistemini almayı düşünüyorum birkaç adet özelleştirme yaptım 38.200TL oluyor. Sizce mantıklı mıdır tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.

Alıntıyı görüntüle
güzel özelleştirme hocam kendi soğutucusu da kalabilir daha sonradan isterseniz daha iyi bir 360mm de geçebilirsiniz size kalmış

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Renas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Renas Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
güzel özelleştirme hocam kendi soğutucusu da kalabilir daha sonradan isterseniz daha iyi bir 360mm de geçebilirsiniz size kalmış
hocam 800 tl fark olduğu için burdan 240mm almayı tercih ettim. Sizce kasa özelleştirmesi mantıklı mı fsp model psular iyi midir?

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
Emirhan
hocam 800 tl fark olduğu için burdan 240mm almayı tercih ettim. Sizce kasa özelleştirmesi mantıklı mı fsp model psular iyi midir?
kaliteli güzel psu kasalar hocam üzmez

Renas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Renas Doğan
7800xt 4070 ikiliisinden hangisi daha iyidir

rh4nE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
erhan nalbantoğlu
7800xt 4070 ikiliisinden hangisi daha iyidir
7800xt daha güçlü kart bende onu kullanıyorum 4070 teknolojik özellik bakımından iyi imkan varsa 7800xt yerine 4070 super almalısın derim

Renas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Renas Doğan
7800xt daha güçlü kart bende onu kullanıyorum 4070 teknolojik özellik bakımından iyi imkan varsa 7800xt yerine 4070 super almalısın derim
Hocam bütçeyi biraz daha arttırabilirim fakat diğer bileşenlerin kalitesinden kısmak istemiyorum. 4070 superli ve parça kalitesi düzgün olan hazır sistem öneriniz var mı?

• Beğen

YazılımKafa

80+ Silver
Mantıklı bir özelleştirme

rh4nE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
erhan nalbantoğlu
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Tarık

Alıntıyı görüntüle
Fiyat performans açısından olsun verimlilik açısından olsun dört dörtlük olmuş eklemeler de aynı şekilde uzun süre üzmeyecek bir sistem

Jiyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Jiyu
Fiyat performans açısından olsun verimlilik açısından olsun dört dörtlük olmuş eklemeler de aynı şekilde uzun süre üzmeyecek bir sistem
Bu özelleştirmeler ile 37-38k yapıyor sizce alınır mı ?
Gamegaraj'da bu fiyata 4070süperli sistemler var fakat bu sistem hem asus hem sıvı soğutma var hem parça bileşen olarak daha iyi gibi.
Valorant cs pubg oynayacağım belki ileride aaa oyunlar da oynarım ama düşük ihtimal.
Youtube'a içerik üretmeyi video editleyip atmayı da düşünüyorum.
Sizce bunlar için 7800xt'ye gerek var mı yoksa pc hocası 9 mu alayım ?
Bu arada enarmax kasa alınmaz mı çünkü pc hocası 9'da vento kasalardan yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Tarık
Bu özelleştirmeler ile 37-38k yapıyor sizce alınır mı ?
Gamegaraj'da bu fiyata 4070süperli sistemler var fakat bu sistem hem asus hem sıvı soğutma var hem parça bileşen olarak daha iyi gibi.
Valorant cs pubg oynayacağım belki ileride aaa oyunlar da oynarım ama düşük ihtimal.
Youtube'a içerik üretmeyi video editleyip atmayı da düşünüyorum.
Sizce bunlar için 7800xt'ye gerek var mı yoksa pc hocası 9 mu alayım ?
Bu arada enarmax kasa alınmaz mı çünkü pc hocası 9'da vento kasalardan yok
Kesinlikle alınır, amd kartlara biraz ön yargı var bende rtxden yanayım aslında,
Tabi sıvı soğutması asus olması büyük avantaj benim zannımca senin arz talebine göre sistem gayet makul ve yeterli
Kasa konusunda pek bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem

• Beğen

Jiyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Jiyu
Kesinlikle alınır, amd kartlara biraz ön yargı var bende rtxden yanayım aslında,
Tabi sıvı soğutması asus olması büyük avantaj benim zannımca senin arz talebine göre sistem gayet makul ve yeterli
Kasa konusunda pek bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem
ben de pc hocası 9 düşünüyordum ama özelleştirinc 33k yani pc hocası 12 fiyatı yapıyordu onu özelleştirince de 4070s
gerçekten kararsızım ya :( benim de önyargım var daha önce masaüstü kullanmadım , ilk defa olacak
hayal kırıklığı yaşamadan mutlu olmak istiyorum

Top Bottom