Neler Yeni

❌İndirim Bitti! PC HOCASI-GG13 YILIN SON SİSTEMİ 29.999,00 ₺

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Jiyu
Sizce 800 tl farkla aqua elite sıvı soğutucu almadığım için pişman olur muyum ?
Soğutma ve gürültü açısından daha iyi olur muydu ?
Sıvı soğutma istiyor olmamın sebebi montajlı şekilde gelmesi , hava soğutucu demonte geliyormuş da.. Ama geçti artık.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,402
İsim
Baran Kut
Sıvı soğutma istiyor olmamın sebebi montajlı şekilde gelmesi , hava soğutucu demonte geliyormuş da.. Ama geçti artık.
Halledersin. Soğutma ve gürültü açısından bence seni rahatsız etmez ama yine de fan hızlarını ayarlarsın. Öyle kullanırsın.

Pişman olacağın bir şey yok zaten sistemde. Hayırlı olsun.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Jiyu

hawkddf

80+
Hocam çok takılma artık. Soğutmayı montajlaması çok kolay videosu da var zaten. Aldığın hava soğutma da gayet iyi. Böyle çok fazla düşünürsen iptal ediyorsun. Kendimden biliyorum. 🤣PCH 12 sistemini çok kararsız kaldığım için 3 kere iptal etmiştim.

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Jiyu
Hocam çok takılma artık. Soğutmayı montajlaması çok kolay videosu da var zaten. Aldığın hava soğutma da gayet iyi. Böyle çok fazla düşünürsen iptal ediyorsun. Kendimden biliyorum. 🤣PCH 11 sistemini çok kararsız kaldığım için 3 kere iptal etmiştim.
ben kararsız bir insanım çünkü para çok zor kazanılıyor..
Asus dual olduğu için çok tereddüt ettim ama eğer almasaydım hep açıkta kalsaydım daha üzücü olurdu.
Belki yarın donanım arşivi özelleştirmeler dahil 40k 4070s sistem çıkarır yine pişman olurum bilemem ama önemli olan haketmesi ve sorunsuz olması. Sorunsuz çalışsın , beni mutlu etsin uzun yıllar yeterli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yakup Çavuş
hadi be alamadık ya ödeme ekranına gelmiştim kartı girdi süres doldu dedi

• Beğen

hawkddf

80+
ben kararsız bir insanım çünkü para çok zor kazanılıyor..
Asus dual olduğu için çok tereddüt ettim ama eğer almasaydım hep açıkta kalsaydım daha üzücü olurdu.
Belki yarın donanım arşivi özelleştirmeler dahil 40k 4070s sistem çıkarır yine pişman olurum bilemem ama önemli olan haketmesi ve sorunsuz olması. Sorunsuz çalışsın , beni mutlu etsin uzun yıllar yeterli.
Her şeyin bir üstü var. İlk başta 4060 almayı düşünmüştüm çok bi oyun oynamam diye. Sonrasında baktım bütçem var neden daha iyisi olmasın diye diye 80k ya taksitli 4070ti super almayı bile düşündüm. Birden kendimi 7700xt alırken buldum. 😁Neyse güzel özelleştirmeler yaparak aldım umarım cw sıkıntısı olmaz.

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Jiyu
Her şeyin bir üstü var. İlk başta 4060 almayı düşünmüştüm çok bi oyun oynamam diye. Sonrasında baktım bütçem var neden daha iyisi olmasın diye diye 80k ya taksitli 4070ti super almayı düşünüyordum. Birden kendimi 7700xt alırken buldum. 😁Neyse güzel özelleştirmeler yaparak aldım umarım cw sıkıntısı olmaz.
İnşaAllah en hayırlısı ile en mutlu en sorunsuz şekilde kullanmak uzun yıllar nasip olur hepimize.
Ben de 7700xt ile 4070s sistem arasında kaldım çünkü 7800xt yakın fiyatta 4070s ile ama ne yazık ki 4070s sistem çıkmadı.
Dün pc hocası 9 zam yiyince çok tereddüt ettim , açıkta kalmak istemedim.
Peki sizce ekran kartının kutusunu açmadan satıp galax 4070s taksitle alsak nasıl olur ?

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
983
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon
26K'ya alındığının kanıtı niteliğinde mi göndeir istiyorsun anlamadım??

Ayrıca 26K dediğim aslında sistem 27K'ya satılıyordu Ama asusun Geri ödeme kampanyası İle 1-1.5K mı ne veriyordu yalan olmasın tam hatırlamıyorum bu sayede toplam 26K'ya geliyordu

Gönderiyi bulamam ama kasımın 7-15 arasında bir gün gelmişti sistem O'da PC hocasının gg9'u olabilir hatta ama zam yememiş haliydi kasımdan sonra 28.999TL mi ne olmuştu
İnanmadığımdan değil kenara linkleri not alıyorum karsilastiriyorum

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Ümit
farkı yok 7500f le
nasıl farkı yok dahili ekran kartı ve daha üst modeli? abi siz ciddi garipsiniz insanları hatalı tercihlere sürüklemeyin.
1080 ti 4060 kartla aynı fpsleri veriyor 4060 almasın kimse o zaman bu mantıkla.

Top Bottom