Neler Yeni

❌İndirim Bitti! PC HOCASI-GG13 YILIN SON SİSTEMİ 29.999,00 ₺

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Ümit
Doğal olarak böyle şeyler her yerde oluyor fakat inan bir çok kişi sistemleri bekliyor ve alıyor da.
Hiç kimse almasa zaten alsatçı ve stokçular falan alıyo
yani sende haklısın. hepsini satmaklarına adım kadar eminim ama ispatlayamam.

• Üzgün
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Jiyu
Alamayan arkadaşlar pc hocası stok bitti diyene kadar yenileyin , farklı uygulamalardan deneyin..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu sistem için en iyi monitör sizce hangisi f/p olarak ? Bu monitörlerin önerildiğini gördüm ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yakup Çavuş
Alamayan arkadaşlar pc hocası stok bitti diyene kadar yenileyin , farklı uygulamalardan deneyin..

Bu sistem için en iyi monitör sizce hangisi f/p olarak ? Bu monitörlerin önerildiğini gördüm ?
farklı uygulamalardan derken hocam tam nasıl yabi

• Beğen

hawkddf

80+
ağam kimse sırada beklemiyor ya bu sistemleri almak için inan bak dediğim gibi yapıyorlar. sırf indirimli ürünler getiriyoruz demek için dedikleri stok 100 taneyse 20 tanesini satıp kaldırıyorlar bunlar ticarette olan seyler.
Stokçuların bu sisteme dadandığını düşünüyorum. Yılın son fırsatı ve yeni yılda bu sistemi üstüne koyarak rahatlıkla satabilecekler.

Satriani

80+ Bronze
Güzel fiyatlı 4060S yapsaydı kral olurdu ama o kadar CW muhabbeti varken yine 7700XT açıkcası beni biraz düşündürdü.
Ha şu da var, alıp sonra GPU değiştirilebilir.

• Muhteşem

hawkddf

80+
Güzel fiyatlı 4060S yapsaydı kral olurdu ama o kadar CW muhabbeti varken yine 7700XT açıkcası beni biraz düşündürdü.
Hocam bu GPU ikinci el de kolay satılır mı sence?

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Jiyu
Gpu nasıl değiştirilecek peki ? Ben satacağım zaman sorunu yok diyip satamam , kendime saygım var bazı konularda.
Yine de alan olur mu ?

farklı uygulamalardan derken hocam tam nasıl yabi
yani mesela google'dan olmuyorsa opera dene ya da telefondan aç öyle dene vs.
Sürekli yenile pes etme ve en önemlisi youtube yorumlarını da yenile. Yanıt veriyor pc hocası

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Ümit
Stokçuların bu sisteme dadandığını düşünüyorum. Yılın son fırsatı ve yeni yılda bu sistemi üstüne koyarak rahatlıkla satabilecekler.
eğer dediğin gibi stokculara gittiyse ve hep böyle stokcular kapıyorsa buna önlem alabilirler. aynı ip adresinden 1 tane almak gibi 5 dk sürmez bunu ayarlamaları. en azından stokcuların işleri yavaslar farklı adreslerden alsalar bile.

Satriani

80+ Bronze
Hocam bu GPU ikinci el de kolay satılır mı sence?
GPU satılmasına satılır ama CW şans işi, önceki partilerde sanki çok fazla vardı bu sorun.
Eğer öyle bi' şey denk gelmezse bi' süre sonra satıp, 4070S'e geçilebilir.

Gpu nasıl değiştirilecek peki ? Ben satacağım zaman sorunu yok diyip satamam , kendime saygım var bazı konularda.
Yine de alan olur mu ?

yani mesela google'dan olmuyorsa opera dene ya da telefondan aç öyle dene vs.
Sürekli yenile pes etme ve en önemlisi youtube yorumlarını da yenile. Yanıt veriyor pc hocası
Zaten CW olursa geçmiş olsun, ben sıkıntısız kart olursa diye söyledim. Bi' süre sonra satıp üzerine ekleme yapılarak 4070S'e geçilebilir.
Yoksa bu tip şeyleri satarken zaten belirtmek gerekiyor.

• Muhteşem

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Mehmetcan İvrendi
Bende öyle düşündüm şahsen dedim alırım 15K'ya falan gpu'yu satar +3-4K ekler RTX 4070 2.el'de 3-5 ay kullanılmış temiz garantili alırım diye

Ama malesef kartım babamın arabasında kaldığı için alamadım

Satriani

80+ Bronze
Bende öyle düşündüm şahsen dedim alırım 15K'ya falan gpu'yu satar +3-4K ekler RTX 4070 2.el'de 3-5 ay kullanılmış temiz garantili alırım diye

Ama malesef kartım babamın arabasında kaldığı için alamadım
Ben de dışarıdaydım, evde olsam belki özelleştirerek alabilirdim ama bi' kez içime kurt düşünce şu 7700-7800XT sistemlerde bi' türlü içime sinerek giremedim o kanala. Yoksa halihazırda 7800XT sistemi de alırım ama CW hep zihnimde takılı kaldı.

hawkddf

80+
Ben de dışarıdaydım, evde olsam belki özelleştirerek alabilirdim ama bi' kez içime kurt düşünce şu 7700-7800XT sistemlerde bi' türlü içime sinerek giremedim o kanala. Yoksa halihazırda 7800XT sistemi de alırım ama CW hep zihnimde takılı kaldı.
Hocam bu CW böyle abartılacak derecede sıkıntılı bir şey mi? Yani sesinden dolayı rahatsız etmek dışında bir etkisi var mı?

• Beğen

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Mehmetcan İvrendi
Ya Hocam CW gelice Önce arar Sorardınız Garanti vs. Normalde girmiyor tabi ama bazen ama cidden çok nadiren'de olsa Firmalar değişim yapabiliyor ama cidden çok nadir neyse sorardınız olmassa İade ederdiniz sonuçta 14 gün koşulsuz sartsız iade hakkınız var (İnternetten alınan ürünler için geçerli sadece)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,070
Üyeler
163,938
Son üye
beqtass
Top Bottom