Neler Yeni

Pc Hocası gg6 almak yerine neden DA-M1 alınır?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

batuu123

80+ Bronze
Arkadaşlar bende bu sabah M1 sistemi aldım ama forumda okuduklarım yorumlarda okuduklarım falan aklımı kurcaladı bu sistemi almakta kötü mü yaptım? 1300tl daha fazla verdim ama ne gibi artıları oldu şimdi bana bu sistemin, kötü yanları nedir veya diğer sistemin iyi yanları nedir bilgisi olanlar yazabilir mi, benden başka alan kişiler neden bu sistemi tercih ettiniz söyler misiniz?

Farukteke55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Faruk
Yanlış Bilgilendirme
Dostum kötü yanı yok her oyunu oynarsın , öteki PC hocasininki Intel tabanlı güncel işlemci li sistemdi FPS oyunlarinda daha fazla FPS alirdin. Bu güncel oyunları daha rahat oynayacak sistem
Benim tek sevmedigim yani kasası tek fan olmasi

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
Arkadaşlar bende bu sabah M1 sistemi aldım ama forumda okuduklarım yorumlarda okuduklarım falan aklımı kurcaladı bu sistemi almakta kötü mü yaptım? 1300tl daha fazla verdim ama ne gibi artıları oldu şimdi bana bu sistemin, kötü yanları nedir veya diğer sistemin iyi yanları nedir bilgisi olanlar yazabilir mi, benden başka alan kişiler neden bu sistemi tercih ettiniz söyler misiniz?
Hepsi psu yu eleştirdi ve daha ucuz bekleyip havalara girdiler olmayınca da istedikleri gibi sallamaya başladılar. Sistemi 2k indirimli şekilde aldınız gayet güzel, işinizi fazlasıyla görür. Hayırlı olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yasin
Dostum kötü yanı yok her oyunu oynarsın , öteki PC hocasininki Intel tabanlı güncel işlemci li sistemdi FPS oyunlarinda daha fazla FPS alirdin. Bu güncel oyunları daha rahat oynayacak sistem

BBL-QutionerX/Intel Core i5 12400F/PNY GeForce RTX 3060 XLR8 Gaming REVEL EPIC-X RGB 12GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC​

Onun yerine bu alınır mı ütopya 5 taksitle 14 K ya

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760

BBL-QutionerX/Intel Core i5 12400F/PNY GeForce RTX 3060 XLR8 Gaming REVEL EPIC-X RGB 12GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC​

Onun yerine bu alınır mı ütopya 5 taksitle 14 K ya
Bütçe varsa alınabilir

Erenaek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Abdullah Eren Kavuklu
+ sı ekran kartı daha yüksek performans veriyor
+ sayacaksan ramler RGB

- leri kasa psu

Kızagan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
Psu eleştirildi. Ancak şu an psuyu savunanların hepsine bak geçmişinde aynı psuya alınmaz/çöp yazan insanlar. Ancak biz kraldan çok kralcı olduğumuz için böyle oluyor normal.
Ben tamamen şahsi fikrimi söylemek isterim ki, GG6 içerdiği işlemci ve RTX+Dlss teknolojili ekran kartı; buna ek olarak daha ucuz oluşu ile benim tercihim olurdu.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Psu eleştirildi. Ancak şu an psuyu savunanların hepsine bak geçmişinde aynı psuya alınmaz/çöp yazan insanlar. Ancak biz kraldan çok kralcı olduğumuz için böyle oluyor normal.
Ben tamamen şahsi fikrimi söylemek isterim ki, GG6 içerdiği işlemci ve RTX+Dlss teknolojili ekran kartı; buna ek olarak daha ucuz oluşu ile benim tercihim olurdu.
İşlemci olarak da ekran kartı olarakta bahsettiğin sistem daha geride.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Tam tersi M1 bariz farkla daha fazla FPS verir.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Dostum 1300₺ fazla ödeyerek daha üst model CPU, GPU ve RAM'li sistem aldın. Mevzu tamamen Intel ve Nvidia fanboyluğu bu kadar.

Farukteke55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Faruk

Erenaek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Abdullah Eren Kavuklu
İşlemcinin oyunlarda karşılaştırm videosu.

RAM olarak rgb dışında farkı nedir onu anlamadım ben ama.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom