Gaming Gen Doğum günü özel sistem, Sistem Linki
Alınır mı? Fiyat sizce nasıl?
7700XT hangi NVIDIA kartına eşdeğer?Kasım ayında daha iyisinin geleceğini düşünüyorum ek olarak 7700XT fiyatları anlamsız bir şekilde yükseldi 7800XT fiyatlarına geldi mantıksız bir durum var.
4060Tİ 4070 diye biliyorum ben7700XT hangi NVIDIA kartına eşdeğer?
4060ti 16 gb ile 4070 arasında7700XT hangi NVIDIA kartına eşdeğer?
Kasım ayınca sence 4070 super li bir şey ler gelir mi . 40k bütçem vardaKasım ayında daha iyisinin geleceğini düşünüyorum ek olarak 7700XT fiyatları anlamsız bir şekilde yükseldi 7800XT fiyatlarına geldi mantıksız bir durum var.
gayet iyi bir fiyat alınır.Gaming Gen Doğum günü özel sistem, Sistem Linki
Gelecek sene 5xxx geleceği için 40k ya rahat gelir mart-haziran 32-35 aralığında vatan güzel kampanyalar yaptı ben yine yapacağını düşünüyorum kasım ayındaKasım ayınca sence 4070 super li bir şey ler gelir mi . 40k bütçem varda
alınır fakatGaming Gen Doğum günü özel sistem, Sistem Linki
dolar + euro her geçen gün yükseliyor inmesi mümkün değil gibi şuan.Gelecek sene 5xxx geleceği için 40k ya rahat gelir şubat martta 32-35 aralığında vatan güzel kampanyalar yaptı ben yine yapacağını düşünüyorum kasım ayında
Burada ek konu doların yükselip yükselmeyeceği
Kasım ayı gelesiye kadar ne olur biter bakalımGelecek sene 5xxx geleceği için 40k ya rahat gelir şubat martta 32-35 aralığında vatan güzel kampanyalar yaptı ben yine yapacağını düşünüyorum kasım ayında
Burada ek konu doların yükselip yükselmeyeceği
Palit 4070 kullanıyormuşsunuz özelleştirmelerle bunu 45k ya alabiliyorum nasıl sizce ram 32 yada 48 yapmakta kararsızım https://www.gamegaraj.com/urun/super-7000/dolar + euro her geçen gün yükseliyor inmesi mümkün değil gibi şuan.
BİLGİLENDİRME AMAÇLI SÖYLENMİŞTİR.