Adam modele kadar bilmiş nasıl olabilir. Hem de sadece ekran kartı değil çoğu bileşeni.Tahmin etmiş olabilir arkadaşlar 4070s li gelecek demek zor değil kendi arkadaşlarıma bende 4070s gelecek dedim büyütmeye gerek yok
Vatan son sistemlerinde zotac kullanıyor işlemciyide PC hocası storye attı zatenAdam modele kadar bilmiş nasıl olabilir. Hem de sadece ekran kartı değil çoğu bileşeni.
Öylesine amaç olmasimi lazim yaw nedir bu sizdeki karın ağrısı herşeye bir kılıf bulmalar?Konuyu açma amacın neki?
Öylesine amaç olmasimi lazim yaw nedir bu sizdeki karın ağrısı herşeye bir kılıf bulmalar?Adamı ifşa etme amacın ne?
Problem olacaksa niye paylaştı? Benmi dedim paylaş diye ne garip adamlarsiniz yawBelki adam aralarında problem olmasın diye değiştirmiştir sende adamı direkt ifşa etmişsin bir amaç yok bu konuyu açmakta bencede
Arkadaş iyilik yapıp merak gidermek açısından paylaşmış sonrasında adını değiştirmiş dostum, olay burada neden sonrasında konu açıp adamı reklam ediyorsun hala yani eline geçen bir şey yok konudan arkadaşı silip bitiredebilirsin.Öylesine amaç olmasimi lazim yaw nedir bu sizdeki karın ağrısı herşeye bir kılıf bulmalar?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öylesine amaç olmasimi lazim yaw nedir bu sizdeki karın ağrısı herşeye bir kılıf bulmalar?
Problem olacaksa niye paylaştı? Benmi dedim paylaş diye ne garip adamlarsiniz yaw
Pch bu kadar hype yarattiktan sonra random birisi hype sondurup herseyi sondurmesi normal yani sence?Arkadaş iyilik yapıp merak gidermek açısından paylaşmış sonrasında adını değiştirmiş dostum, olay burada neden sonrasında konu açıp adamı reklam ediyorsun hala yani eline geçen bir şey yok konudan arkadaşı silip bitiredebilirsin.
Adamın kimliğini gizlemek istediği belli paylaştıktan sonra ismini değiştirmiş senin yaptığın ne kadar doğruÖylesine amaç olmasimi lazim yaw nedir bu sizdeki karın ağrısı herşeye bir kılıf bulmalar?
Öylesine amaç olmasimi lazim yaw nedir bu sizdeki karın ağrısı herşeye bir kılıf bulmalar?
Problem olacaksa niye paylaştı? Benmi dedim paylaş diye ne garip adamlarsiniz yaw