750W'lık hali mi?Hocam mx220nin yanında cougar mx440 da varmış, şimdi gördüm, benzer şeyler bunun için de geçerli değil mi
stok yokkiBu şekilde alınır mı arkadaşlar? anakart ve kasa değiştim sadece;
![]()
PCH SMOKIN V1 | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
19:30 satışa çıkacakstok yokki
Bir buçuk sene kullandim. Her ay sıcaklıklar yüksele yüksele 88 89 görmeye başladım furmarkta. 4060 vardı bende.Ekran kartı biraz tedirgin etti hiç kullanmadığım bir marka tecrübe sahipleri yorumlarını yazabilir mi
4060 için ekstrem sıcaklıklar bunlar. Sizin kartta bir sorun varmış bence. Soğutma olarak en berbat olan model MSI Ventus 2x'dir 4060'da ben onunla bile maks 76 derece görüyordum.Bir buçuk sene kullandim. Her ay sıcaklıklar yüksele yüksele 88 89 görmeye başladım furmarkta. 4060 vardı bende.
Kart ilk aylarda 67 68 geziyordu. Bilmiyorum artık ben deneyimimi paylaştım.4060 için ekstrem sıcaklıklar bunlar. Sizin kartta bir sorun varmış bence. Soğutma olarak en berbat olan model MSI Ventus 2x'dir 4060'da ben onunla bile maks 76 derece görüyordum.
En berbatı windforce diyolardi sanki4060 için ekstrem sıcaklıklar bunlar. Sizin kartta bir sorun varmış bence. Soğutma olarak en berbat olan model MSI Ventus 2x'dir 4060'da ben onunla bile maks 76 derece görüyordum.
Anladım. Bence bir sorun varmış o kartta o sıcaklıklar 4060 gücünde bir kart için olmaması gereken değerler.Kart ilk aylarda 67 68 geziyordu. Bilmiyorum artık ben deneyimimi paylaştım.
Al birini vur ötekine. Aralarında neredeyse hiç bir fark yok üstüne üstlük Ventus görüntü olarak da çok çirkin.En berbatı windforce diyolardi sanki
2 yılı geçti 4060ti modelini kullanıyorum. hiç bir sıkıntı yok. NZXT havadar olmayan bi kasa kullanıyorum 70-75 civarı dereceler yükte. Fiyat düşükse alınabilir. Ama bence sistemin pek bi avantajı yok.Ekran kartı biraz tedirgin etti hiç kullanmadığım bir marka tecrübe sahipleri yorumlarını yazabilir mi