PC Hocası GOAT Smokin V1 Sistem 34.999 TL!

Bu kanalların gerçekten bir şeye etkisi olduğunu mu sanıyorsunuz arkadaşlar firma ne isterse o olur :) önceki goatlar da vatan ile yapılmıştı stok ve fiyat konusunda o yüzden başarılıydı.

Ekran kartı biraz tedirgin etti hiç kullanmadığım bir marka tecrübe sahipleri yorumlarını yazabilir mi

Ekran kartı biraz tedirgin etti hiç kullanmadığım bir marka tecrübe sahipleri yorumlarını yazabilir mi
Bir buçuk sene kullandim. Her ay sıcaklıklar yüksele yüksele 88 89 görmeye başladım furmarkta. 4060 vardı bende.

Bir buçuk sene kullandim. Her ay sıcaklıklar yüksele yüksele 88 89 görmeye başladım furmarkta. 4060 vardı bende.
4060 için ekstrem sıcaklıklar bunlar. Sizin kartta bir sorun varmış bence. Soğutma olarak en berbat olan model MSI Ventus 2x'dir 4060'da ben onunla bile maks 76 derece görüyordum.

4060 için ekstrem sıcaklıklar bunlar. Sizin kartta bir sorun varmış bence. Soğutma olarak en berbat olan model MSI Ventus 2x'dir 4060'da ben onunla bile maks 76 derece görüyordum.
Kart ilk aylarda 67 68 geziyordu. Bilmiyorum artık ben deneyimimi paylaştım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En berbatı windforce diyolardi sanki

Kart ilk aylarda 67 68 geziyordu. Bilmiyorum artık ben deneyimimi paylaştım.
Anladım. Bence bir sorun varmış o kartta o sıcaklıklar 4060 gücünde bir kart için olmaması gereken değerler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En berbatı windforce diyolardi sanki
Al birini vur ötekine. Aralarında neredeyse hiç bir fark yok üstüne üstlük Ventus görüntü olarak da çok çirkin.

2 yılı geçti 4060ti modelini kullanıyorum. hiç bir sıkıntı yok. NZXT havadar olmayan bi kasa kullanıyorum 70-75 civarı dereceler yükte. Fiyat düşükse alınabilir. Ama bence sistemin pek bi avantajı yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,126
Üyeler
183,065
Son üye
gokberkozyurt
Geri