B Briknix 80+ Katılım 25 Ekim 2023 Mesajlar 2 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Dogukan 25 Ekim 2023 #66 Bu sistemin r5 5600 olan versiyonundan sipariş verdim ama soğutucu eklemem gerekiyor muydu mpk yazdığı için ? Yoksa stok fan ile geliyor mu ?
Bu sistemin r5 5600 olan versiyonundan sipariş verdim ama soğutucu eklemem gerekiyor muydu mpk yazdığı için ? Yoksa stok fan ile geliyor mu ?
xFxem 80+ Bronze Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 961 Dahası Reaksiyon skoru 299 İsim Cem 25 Ekim 2023 #67 Briknix yazmış: Bu sistemin r5 5600 olan versiyonundan sipariş verdim ama soğutucu eklemem gerekiyor muydu mpk yazdığı için ? Yoksa stok fan ile geliyor mu ? Devamı için tıklayın... sence böyle bişey mümkün olabilir mi ? hazır sistem alıyorsun cpu fansız gelebilir mi ?
Briknix yazmış: Bu sistemin r5 5600 olan versiyonundan sipariş verdim ama soğutucu eklemem gerekiyor muydu mpk yazdığı için ? Yoksa stok fan ile geliyor mu ? Devamı için tıklayın... sence böyle bişey mümkün olabilir mi ? hazır sistem alıyorsun cpu fansız gelebilir mi ?
B Briknix 80+ Katılım 25 Ekim 2023 Mesajlar 2 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Dogukan 25 Ekim 2023 #68 xFxem yazmış: sence böyle bişey mümkün olabilir mi ? hazır sistem alıyorsun cpu fansız gelebilir mi ? Devamı için tıklayın... Teşekkürler aydınlattığın için
xFxem yazmış: sence böyle bişey mümkün olabilir mi ? hazır sistem alıyorsun cpu fansız gelebilir mi ? Devamı için tıklayın... Teşekkürler aydınlattığın için