Neler Yeni

🔥İndirim PC HOCASI RTX 4070 Sistemler

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak

Talha_

80+
@Abdullah Hacıgül Profil fotoğrafında bebek katili hastane bombalayan israil bayrağı olan ve israili savunan adamları raporluyorum "Kural ihlali yok" diye bildirim geliyor. Bizim forum böyle bir yer miydi..?

batuu123

80+ Bronze
O gemide ölen sivillerimiz erdoğan değil bu milletin evladıydı dostum
erdoğan bile o dönemde dedi ki bu gemiyi benden izin almadan kafalarına göre götürmeye kalktılar. hakettiler gibisinden bir şey diyip israilin yanında oldu.. şimdi siz kendi başınıza nasıl karar veriyorsunuz? uluslararası çerçevede izinsiz deniz yollarını kullanamazsın. aynı şekilde bu gün boğazdan cismi belirsiz bir gemi geçerse bizim de vurma hakkımız vardır.. hiçbir şey bilmeden sadece insanlar ölüyor olamaz diyerek bir tarafları tutmaya çalışıyorsunuz..

ihaveful79

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Efe
aIayı birbirinden beter bırakın birbirinizi yemeyi.. siz forumdaşsınız hele hiç yakışmaz.. amaçları da bu bizi birbirimize düşürmek.. bu tuzağa gelmemeli sakin kalmalıyız. Lütfen,, Arkadaşlar..

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,199
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Konu dışı tartışmanızı lütfen özelden yapın ve konuyu dağıtmayın.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,301
İsim
Diyarhan
Ben anlamıyorum nasıl olurda ülkemize göz dikmiş bir topluluğun paçavrasını profil fotoğrafı yapıyorsun ki bu olayı filistine değilde mavi marmara baskınına bağlayarak söylüyorum aklım almıyor.
Devletler arası düşmanlığı çok seven bir milletiz. Diploması ve ortaklık için en uygun ortadoğu devleti. Düşmanımıza destek veren filistinden daha iyi geliyor. Filistinliler kafa kesip sevinç naaraları atarken kimse sorun çıkarmıyordu ne zaman karşılığı verildi hemen auv auv diye sikatetçi oldunuz. Bu benim görüşüm İsrail oğulları benim işin araplardan değerlidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sürekli bana bulaşıp konuya mesaj yazmamı engellemeyin özelden soracağınız bir şey varsa sorun.

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Ertuğrul
Ben parçaları beğenmedim az daha pahalı olsun güzel ürünler olsun...

Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Erdal
Bu fiyatlar daha çok düşecektir diye düşünüyorum. Kasım indirimleri ve hemen yanıbaşımızdaki savaş riski firmaları da nakite dönmeye itecek. Nakit kazanır şu durumda. Riski minimize etmek isteyeceektir her sektör.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,623
İsim
oğuzhan ege
arkadaşlar r5 7600x için hangi soğutucu önerirsiniz

Top Bottom