Neler Yeni

PC Hocası sistem Ryzen 5 7500F RX 7600 XT 29.999TL

hawkddf

80+
Olum iyimisiniz lan kimsenin mi gözü görmüyor hadi göz yok kulak da mı yok adam sistem çıkartmamış ki adam sistem İNCELEMİŞ . Sistem çıkarttım demiyor ki TEBİLON ÇIKARMIŞ İNCELİYORUM diyor. Fiyat o yüzden iyi değil. Çıkan bir sistem olsa adam kendini niye rezil etsin aynı paraya sanki sistem yok dedirtsin kendine.

Sonuçta onun adına çıkartılmış bir sistem Ekran görüntüsü 2025-04-11 222939.png

~helloworld

80+ Bronze
Sonuçta onun adına çıkartılmış bir sistemAlıntıyı görüntüle
bakış açısı saçma adam kendi diyor ki video başinda bu bir sistem incelemesi hala saf saf konuşuyorsun benim ismimi koysa ne olacak ben mi cikarmis olacam adamın ismini koymuş adam sistem mi cikarmis oldu onun incelemesi icin cikartmislae sistemi adam kendi toplamamiş veya kendisi kampanyali sistem yapmamis onlar boyle bir sistem yapip reklamimizi yap gibisinden iletişime geçmişler belli ki

hawkddf

80+
bakış açısı saçma adam kendi diyor ki video başinda bu bir sistem incelemesi hala saf saf konuşuyorsun benim ismimi koysa ne olacak ben mi cikarmis olacam adamın ismini koymuş adam sistem mi cikarmis oldu onun incelemesi icin cikartmislae sistemi adam kendi toplamamiş veya kendisi kampanyali sistem yapmamis onlar boyle bir sistem yapip reklamimizi yap gibisinden iletişime geçmişler belli ki
kral tamam sensin ya

~helloworld

80+ Bronze
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım

Trakya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Koray ercan
Tektek toplayınca 32 33 civarına geliyor yine pahalı degıl piyasa böyle oldu malesef 3 hafta önce şöyleydi böyledi demek saçma 3 hata önce dolar kaçtı şimdi kaç

tekeya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Tevfik Yağcı
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar elektronik donanım yazılım indirim
Tektek toplayınca 32 33 civarına geliyor yine pahalı degıl piyasa böyle oldu malesef 3 hafta önce şöyleydi böyledi demek saçma 3 hata önce dolar kaçtı şimdi kaç
mantıklı gibi ama tek tek alınca çoğu parçayı peşin fiyatına taksit ile 6 aya kadar alıyon bu sistemde öyle bir şey gözükmüyor

Top Bottom